Відгуки про Esantehnika

1 грудня 2023 р.

Купив: Душова система GROHE Euphoria 27296001, Замовлення №62017

Все чудово. Дякую.
Відповідь представника «Esantehnika»
Раді, що ви залишилися задоволені нашим обслуговуванням! Якщо у вас з'явиться будь-яке питання чи потреба у допомозі, будемо раді допомогти. Дякуємо за ваш вибір і за те, що обрали нас!
Ivan Grynchuk рекомендує цей магазин
11 листопада 2023 р.

Купив: Раковина Qtap Leo с донным клапаном QT11115011RW, Унитаз подвесной Q-Tap Robin безободковый с сидением Slim Soft-close QT1333046ERW, Замовлення №5969

Замовляв уже три рази сантехніку. Доставка найшвидша з тих хто по Києву пропонує. Ціна, терміни, обслуговування топ
Відповідь представника «Esantehnika»
Дякуємо вам за вашу довіру і відгук! Раді, що ви задоволені якістю обслуговування, швидкістю доставки і загальною якістю сантехніки. Ми завжди стараємося надавати найкращі умови для наших клієнтів. Якщо у вас буде ще якесь питання чи потреба у додатковій допомозі,звертатися. Бажаємо вам приємних покупок і гарного дня!
sonicov рекомендує цей магазин
6 листопада 2023 р.

Купив: Душова система прихованого монтажу GROHE Eurosmart Cosmopolitan+Tempesta Cube 250 UA26415SC4, Замовлення №202310261107

Шукав конкретну душову систему в наявності, а не під замовлення. в Esantehnika вона була, з найкращою ціною. Комунікація була швидка і ефективна. Відправку зробили через день, але, в цьому випадку це не було критичним. Дякую!
Відповідь представника «Esantehnika»
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви змогли знайти необхідну душову систему в наявності за найкращою ціною в Esantehnika. Цінуємо ваш вибір і вдячні за ваш відгук. Якщо у вас виникнуть будь-які інші питання або потреба у додатковій допомозі, звертатися. Бажаємо вам задоволеності від вашої нової душової системи та гарного дня!
Ліна Голюк рекомендує цей магазин
5 листопада 2023 р.

Купив: Унітаз-компакт Qtap Kalao QT08221213AW, Замовлення №1

Все оперативно, професійно і дуже швидко
Представник магазину «Esantehnika»
Це чудово чути, що ви були задоволені оперативністю, професіоналізмом і швидкістю обслуговування. Ми завжди прагнемо надавати найкращий сервіс для наших клієнтів. Якщо у вас будуть ще питання чи потреба у додатковій допомозі, не соромтеся звертатися. Бажаємо вам приємних покупок і гарного дня!
6 листопада 2023 р. Відповісти
Игорь Шева рекомендує цей магазин
24 жовтня 2023 р.

Купив: Кріпильні деталі Ravak Love Story II B27500000N, Замовлення №842957201

Постараюсь коротко. Эту ванну планировали года 2, и каждый раз как решаемся она подымаеться в цене. Ждали черной пятницы взять у равака на прямую. Но тут попали на это предложение, вышло на много дешевле. Минус попросили полную оплату, решили рискнуть. На нервах пару дней но все пришло четко. После этого заказали уже смесители и так далее у этой клмпании. Советую!
Відповідь представника «Esantehnika»
Дякую за ваш відгук і рекомендацію! Раді, що ви змогли зекономити на ванні завдяки цій пропозиції і що ваш ризик щодо повної оплати виявився вдалим. Добре, що у вас був позитивний досвід з Esantehnika і ви зробили інші замовлення. Надіємося, що ваші покупки будуть корисними і задовольнять ваші потреби. Якщо у вас з'являться будь-які питання або потреба у додатковій допомозі, звертатися. Бажаємо вам гарних покупок та гарного дня!
Irina Grankova рекомендує цей магазин
21 серпня 2023 р.

Купив: Ванна Villeroy&Boch Oberon 170x75 UBQ170OBE2V-01, Замовлення №№ 20230818-1615

Дякую за швидку доставку та якісний товар!
Відповідь представника «Esantehnika»
Раді, що ви задоволені нашою доставкою та якістю товару. Нам дуже важлива ваша задоволеність, і ми завжди готові надавати вам найкращий сервіс. Якщо у вас виникнуть будь-які питання чи потреба у додатковій допомозі, не соромтеся звертатися до нас. Бажаємо вам гарного дня та приємних покупок у майбутньому!
ds171082 рекомендує цей магазин
20 серпня 2023 р.

Купив: Набір змішувачів для ванни 3-в-1 Devit Universal (колір - хром) 47565162, Замовлення №0976

Гарний магазин, приємний продавець. Все пройшло добре, як і домовлялись. Замовленням задоволений. Рекомендую.
Відповідь представника «Esantehnika»
Дякуємо вам за теплий відгук! Ваші слова надихають нас продовжувати надавати якісний сервіс та забезпечувати задоволеність наших клієнтів. Раді, що ваше замовлення вас влаштувало і все пройшло відповідно до очікувань. Не сумнівайтеся, що ми завжди тут, готові вам допомогти. Бажаємо вам чудового дня та приємних покупок у майбутньому. Дякуємо за рекомендації!
MyKolya рекомендує цей магазин
20 серпня 2023 р.

Купив: Зеркало с LED подсветкой и тачсенсором Devit AllRound ?90 см 5501090, Замовлення №Видаткова накладна № 1890

Все чудово.
Відповідь представника «Esantehnika»
Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені. Вам гарного користування!
Анжела Мельниченко рекомендує цей магазин
23 серпня 2022 р.

Купив: Смеситель для раковины Klubi PURE & EASY белый 372929165, Замовлення №3795

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Інтернет магазин Esantehnika заслуговує найвищу оцінку, дуже порадували ціни порівняно з іншими інтернет магазинами, менеджери компетентні, відповідальні, заказ був був зібраний і відправлений миттєво. Дуже задоволена магазином і товаром. Рекомендую!
Відповідь представника «Esantehnika»
Це дійсно дуже приємно читати такий відгук! Дякуємо вам за високу оцінку нашого інтернет-магазину Esantehnika. Ми надаємо велике значення задоволеності наших клієнтів, і раді дізнатися, що ви задоволені цінами, обслуговуванням та швидкістю обробки замовлення. Ваші слова є найкращою нагородою для нас, і ми будемо продовжувати надавати якісний сервіс і високу компетентність. Якщо у вас з'явиться будь-яке питання чи потреба у допомозі, не соромтеся звертатися до нас. Бажаємо вам гарного дня та приємних покупок у майбутньому. Дякуємо за вашу рекомендацію!
Yulia Mihina рекомендує цей магазин
11 лютого 2022 р.

Купив: Смеситель для кухни Hansgrohe Vernis Blend черный матовый 71870670

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

доступные цены, и при этом оригинальные продукты. покупали уже несколько раз, получили хорошую консультацию по товару. доставка в течении 2х дней, что вполне релевантно ценам. отличные ребята, рекомендую!
Відповідь представника «Esantehnika»
Дякуємо вам за чудовий відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені нашими доступними цінами, оригінальними продуктами та якісною консультацією. Ваша повторна покупка є підтвердженням нашої відданості надавати вам найкращий сервіс. Раді також, що доставка вас влаштовує за своєю швидкістю. Якщо в майбутньому у вас виникнуть будь-які питання або потреба у додатковій допомозі, будь ласка, звертайтеся. Бажаємо вам чудових покупок і гарного дня! Дякуємо за вашу рекомендацію та за вибір нашого магазину!