Відгуки про Esantehnika

Вова 12345 рекомендує цей магазин
21 грудня 2025 р.

Купив: Душова система GROHE QuickFix Vitalio Comfort 250 26696001, Замовлення №1880

Я купляю усі позиції сантехніки у магазині Та окремо вдячний Ігорю до класно консультує . Завжди вчасно
Відповідь представника «Esantehnika»
Дякуємо, що обираєте Esantehnika! Нам дуже приємно, що ви довіряєте нам усі покупки сантехніки. Окрема подяка за добрі слова про Ігоря — передамо йому! Завжди раді допомогти й тримати сервіс на високому рівні.
Mykola Mel'nyk рекомендує цей магазин
21 грудня 2025 р.

Купив: Змішувач для кухні Grohe Blue Pure Minta, під зворотний осмос, хром (30590000), Замовлення №205

Змішувач для кухні. Представник магазину зв'язався зі мною, уточнив всі деталі. Товар прийшов вчасно й належної якості. Все пройшло чудово.
Відповідь представника «Esantehnika»
Дякуємо за ваш відгук і замовлення! Раді, що змішувач Grohe приїхав вчасно та повністю вас влаштував, а наш представник зміг швидко уточнити всі деталі. Нехай користування буде комфортним і приємним. Якщо виникнуть запитання щодо підключення чи догляду — звертайтесь, будемо раді допомогти.
кк вв рекомендує цей магазин

Купив: CMOS Sony Alpha A6700 body (ILCE6700B.CEC), Замовлення №1455

Все вчасно, відмінний сервіс.
Відповідь представника «Esantehnika»
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що дзеркало Qtap вам підійшло і все пройшло чітко: ціна, швидке відвантаження. Нехай користування буде комфортним — LED-підсвічування, Touch, антизапотівання, точно додають зручності щодня. Звертайтесь ще — будемо раді допомогти!
Александр Олейник рекомендує цей магазин
4 жовтня 2025 р.

Купив: Змішувач для ванни GROHE BauLoop 20289000, Замовлення №9562

Відповідь представника «Esantehnika»
Дякуємо за гарний відгук! Раді, що все сподобалось — і товар, і сервіс. Будемо раді новим замовленням!
Olesia Grebinchuk рекомендує цей магазин
4 жовтня 2025 р.

Купив: Акрилова ванна Kolo Supero 170x75 5361000, Замовлення №9557

Привезли вчасно, згідно домовленості; ванна відповідає заявленим характеристикам; обіцяний сифон в подарунок поклали. Дякую за все)
Відповідь представника «Esantehnika»
Дуже дякуємо вам за такий приємний відгук! Раді, що ванна Kolo Supero вам сподобалась і все пройшло саме так, як домовлялись. Приємно чути, що подарунковий сифон теж був до речі. Нехай нова ванна служить довго й щодня тішить комфортом! Будемо раді бачити вас знову в esantehnika.com.ua
Dmytro Ponomarenko рекомендує цей магазин
20 вересня 2025 р.

Купив: Grohe BauLoop хром 20289001, Замовлення №20289001

Покупкою дуже задоволений, у цьому магазині купляю вже не перший раз. Вигідна ціна, привітні менеджери, швидко відповідають, безкоштовна доставка. Купляв змішувачі Гроє, товар оригінальний, запакований у заводське пакування, якість на висоті. Планую і надалі замовляти необхідні товари тут, магазин раджу, хороший продавець. Якщо комусь потрібен каталожний номер картриджу для цього змішувача, то він 46374000 (картридж керамічний 35 мм Grohe SilkMove 46374000)
Відповідь представника «Esantehnika»
Щиро дякуємо за такий детальний і теплий відгук! Нам дуже приємно, що ви обираєте наш магазин вже не вперше, відзначаєте сервіс, швидкість відповіді та роботу менеджерів. Ми завжди дбаємо, щоб ціни залишалися вигідними, а товар був лише оригінальним та в заводському пакуванні. Окрема подяка за те, що поділилися каталожним номером картриджа — це справді буде корисно іншим покупцям. Бажаємо, щоб змішувачі Grohe служили вам довго й бездоганно. Будемо раді вашим новим замовленням і завжди готові допомогти з вибором потрібних товарів!
ivaaannn рекомендує цей магазин
20 вересня 2025 р.

Купив: Betta ванна, Замовлення №9440

Все добре, рекомендую
Відповідь представника «Esantehnika»
Щиро дякуємо! Приємно чути вашу рекомендацію. Бажаємо, щоб нова ванна дарувала лише задоволення й затишок
Kristina Dolgopolova рекомендує цей магазин
9 серпня 2025 р.

Купив: Змішувач для кухонної мийки GROHE Blue Pure Minta 30601000, Замовлення №9277

Брали інший змішувач але також grohe. Залишились задоволені. Дуже швидка доставка. Дякуємо, будемо замовляти і інший товар.
Відповідь представника «Esantehnika»
Щиро дякуємо за ваш відгук і довіру до нашого магазину! Раді, що змішувач Grohe виправдав очікування, а швидка доставка та сервіс залишили приємні враження. Нам дуже приємно, що ви повертаєтеся до нас за покупками — це найкраща оцінка нашої роботи. Бажаємо, щоб новий змішувач служив довго та бездоганно, а кожне наступне замовлення було таким же вдалим. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів!
Alex Zhogolev рекомендує цей магазин
9 серпня 2025 р.

Купив: Гігієнічний душ + змішувач GROHE BauLoop UA11104202, Замовлення №9247

Оперативно відправили, адекватні ціни.
Відповідь представника «Esantehnika»
Дякуємо, що обрали нас! Раді, що вам сподобались і товар, і сервіс. Гарного користування гігієнічним душем GROHE, нехай служать довго! Будемо раді бачити вас знову
estrinanatalia рекомендує цей магазин
19 липня 2025 р.

Купив: Ванна акрилова Riho Lusso Plus BA12, Замовлення №8806

Задоволена покупкою, клієнторієнтований сервіс, великий вибір. Товар доставлено вчасно. Відповідність ціни і якості. Рекомендую
Відповідь представника «Esantehnika»
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи. Нам важливо знати, що вам сподобались сервіс, вибір і якість товару. Завжди намагаємось підтримувати цей рівень. Будемо раді новим зверненням!