Купив: Набір акрилових матових фарб, Замовлення №223392030
Хотів купити: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Willer EVH50DRI-Libra
Не сподобалося: відповідність умов оплати
Купив: Рюкзак міський Tucano Ted 14" / Yellow (BKTED1314-Y), Замовлення №224794028
Сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Мережевий зарядний пристрій UGREEN X565 Nexode S Space Gray (UGR-35043)., Замовлення №224827026
Купив: Термогігрометр цифровий TFA, білий, Замовлення №224488019
Купив: Цифровой мультиметр UNI-T UT196, Замовлення №25324
Купив: Флешка Samsung 256 GB Bar Plus Titan Gray (MUF-256BE4/APC), Замовлення №224169003
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, фіскальний чек
Не сподобалося: повернення товару, відповідність умов оплати
Купив: Штатив Velbon EX-530, Замовлення №Заказ 224967016
Хотів купити: Бездротовий маршрутизатор (роутер) TP-Link Archer AX53
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: СЗУ Hoco C113A Awesome PD65W (1USB/1Type-C) White, Замовлення №224668011
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек