Відгуки про mbuy24.com

Наташа Зорина рекомендує цей магазин
29 січня 2025 р.

Купив: Набір акрилових матових фарб, Замовлення №223392030

Замовили на подарунок фарби, все чітко і легко Задоволені , як товаром так і обслуговуванням Дякуємо!
Artem Opria не рекомендує цей магазин
22 січня 2025 р.

Хотів купити: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Willer EVH50DRI-Libra

Не сподобалося: відповідність умов оплати

На сайті оформив товар з післяплатою,але по факту потрібно сплатити всю суму одразу..не рекомендую
Solo SV рекомендує цей магазин
13 січня 2025 р.

Купив: Рюкзак міський Tucano Ted 14" / Yellow (BKTED1314-Y), Замовлення №224794028

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Гарний магазин. Дуже оперативно спрацювали, встигли вчасно відправити та вдалося отримати до Нового року і зробити подарунок. Донька щаслива. З товаром все добре, трохи дорожче ніж спочатку, але влаштовує. Дякую за роботу!
А Белоножко рекомендує цей магазин
10 січня 2025 р.

Купив: Мережевий зарядний пристрій UGREEN X565 Nexode S Space Gray (UGR-35043)., Замовлення №224827026

Отличный магазин с лучшими ценами.
Олександр рекомендує цей магазин
10 січня 2025 р.

Купив: Термогігрометр цифровий TFA, білий, Замовлення №224488019

Купував на цьому сайті датчики температури і вологості для квартири. Відправили все вчасно. Ціна за 5 штук вийшла дешевшою на 580 грн чим такий самий на ... , тому обоав цей магазин
hotline-cnst31t рекомендує цей магазин
7 січня 2025 р.

Купив: Цифровой мультиметр UNI-T UT196, Замовлення №25324

Покупал мультиметр UNI-T UT196, остался очень доволен. Как магазином, ценой, доставкой, так и самим товаром
Sss Shhh не рекомендує цей магазин
26 грудня 2024 р.

Купив: Флешка Samsung 256 GB Bar Plus Titan Gray (MUF-256BE4/APC), Замовлення №224169003

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, фіскальний чек

Не сподобалося: повернення товару, відповідність умов оплати

В межах гарантіійного терміну флешка почала записувати файли на надто низькій швидкості. Відправив на діагностику до магазину, на що отримав відповідь: товар поступив на сервіс в незадовільному стані без оригінальной упаковки, товар працює з недоліками через не вірне використання, це не гарантійний випадок. На запитання як вони це визначили і навіщо їм упаковка від флешки - відповіді не надали. НІКОМУ НЕ РАДЖУ ДАНИЙ МАГАЗИН
olenakovalysh12 рекомендує цей магазин
26 грудня 2024 р.

Купив: Штатив Velbon EX-530, Замовлення №Заказ 224967016

Рекомендую цей магазин
horod не рекомендує цей магазин
25 грудня 2024 р.

Хотів купити: Бездротовий маршрутизатор (роутер) TP-Link Archer AX53

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Замовляв роутер TP-Link. Не відправили. Не подзвонили. Взагалі тиша. Але товар на сайті є і значно збільшили ціну (на 342 грн). Ніяких вибачень не було. Просто ігнор. Не рекомендую цей сайт.
rizon0503 не рекомендує цей магазин
18 грудня 2024 р.

Купив: СЗУ Hoco C113A Awesome PD65W (1USB/1Type-C) White, Замовлення №224668011

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек