Відгуки про Neolex.com.ua

Олександр 83 рекомендує цей магазин
19 березня 2025 р.

Купив: Холодильник з морозильною камерою Liebherr ICBNdi 5183, Замовлення №303734

Процесом покупки в цьому магазині задоволений. Відправили холодильник швидко, ніяких питань не виникло.
Alex_Dik рекомендує цей магазин
25 лютого 2025 р.

Купив: Телевізор Samsung QE55QN92D, Замовлення №303576

Менеджер поставився відповідально до мого замовлення. Телевізор відправили в строки, перетелефонували, щоб я вчасно забрав. Магазин працює добре!
CKA3O4HuK рекомендує цей магазин
15 січня 2025 р.

Купив: Телевізор Sony K-65XR70, Замовлення №303188

bf7mv54kxs рекомендує цей магазин
14 січня 2025 р.

Купив: Саундбар Samsung HW-Q990D, Замовлення №303168

Швидка реакція,приємний сервіс,точна доставка.
Dmytro рекомендує цей магазин
9 січня 2025 р.

Купив: Телевізор Sony XR-55X90L, Замовлення №303147

Товар отримав вчасно, наступного дня після замовлення. Представник магазину надав повну інформацію про товар та умови придбання, відповів на усі додаткові питання. Все було на високому професійному рівні. Рекомендую.
V. V. рекомендує цей магазин
17 грудня 2024 р.

Купив: LG OLED65G42LW , Замовлення №11111

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Заказ отримав, тому можу з впевненістю рекомендувати цей інтернет магазин
Дмитро рекомендує цей магазин
25 листопада 2024 р.

Купив: Телевізор TCL 43C655, Замовлення №17112024

Замовляв телевізор TCL 43C655. Продавцю окреме Дякую. Товар прийшов без затримок і сюрпризів. Рекомендую!.
Anton Zhirov рекомендує цей магазин
22 листопада 2024 р.

Купив: Телевізор Sony XR-65A95L, Замовлення №302450

Купив телевізор, якістю обслуговування, строками та товаром задоволений. Рекомендую цей інтернет магазин. Дякую за якісне обслуговання
Maria 90 рекомендує цей магазин
4 листопада 2024 р.

Купив: Кавомашина автоматична Siemens CT636LES6, Замовлення №302480

Отримала кавомашину вчасно. Все чудово працює. Покупкою задоволена .
Всеволод 1987 рекомендує цей магазин
14 жовтня 2024 р.

Купив: Духовка електрична Siemens HB634GBS1, Замовлення №302224

Звернувся в цей магазин з приводу придбання духовки. Менеджер запропонував декілька варіантів по моїм побажанням, обраним варіантом я залишився задоволений. Покупка пройшла успішно.