Купив: колонка JBL PartyBox 1000 (PARTYBOX1000)
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Sony Xperia 1 III 12/256GB Black
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Автомобільний відеореєстратор Neoline G-Tech X53

Купив: Отпариватель с гладильной доской MIE Grande
Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Електронна книга з підсвічуванням BOOX KON-TIKI 2 Black, Замовлення №4741
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, оформлення замовлення
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, відвантаження товару
Купив: STARLINE S96 V2 BT 2CAN+4LIN 2SIM GSM GPS, Замовлення №595
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі

Купив: Canon EOS 650D kit (18-55mm) EF-S IS
Купив: Nicon d 5600, Замовлення №3947
Не сподобалося: асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Хотів купити:
Сподобалося: замовлення через корзину