Відгуки про Labro

914 рекомендує цей магазин
28 листопада 2025 р.

Купив: Ноутбук HP VICTUS 15-fb3026nw (C38YXEA), Замовлення №372950220

Оперативно відправили ноутбук за кращою ціною, робив повну передплату. Все прекрасно, дякую.
aaggol рекомендує цей магазин
18 листопада 2025 р.

Купив: Ноутбук HP VICTUS 15-fb3026nw (C38YXEA), Замовлення №371463668

Доброзичливі, лаконічні. Супер.
18 листопада 2025 р. Відповісти
Роман Цимбалист не рекомендує цей магазин
15 листопада 2025 р.

Хотів купити: DDR5 Kingston FURY 32 GB (2x16GB) SO-DIMM DDR5 5600 MHz Impact (KF556S40IBK2-32)

Відповідь представника «Labro»
Дуже перепрошуємо за складену ситуацію але Ваш відгук не відповідає фактичним обставинам. Замовлення було скасоване нами через відсутність товару за старою ціною — це стандартна практика для інтернет-магазинів, де наявність і вартість змінюються динамічно. Система автоматично надіслала вам сповіщення про причину, і це чітко зафіксовано. Стосовно згадок про “закон”: Онлайн-замовлення не є укладеним договором, доки воно не підтверджене менеджером і не передане на відправку. Тому посилання на норми, які стосуються уже сформованої угоди, у цій ситуації недоречні. Щодо ціни: За останній місяць усі виробники оперативної пам'яті підняли ціни на 30–40%, і ми не можемо впливати на заводські прайси. Товар, який з’явився на складі пізніше, уже має нову собівартість — це звичайний ринковий процес, а не “введення в оману”. Щодо мови спілкування — в Україні кожен може писати так, як йому зручно. Але коли людина звертається з претензіями до українського магазину, при цьому некоректно трактує закон і подає неправдиву інформацію — це виглядає не дуже доречно.
eugene kukharsky рекомендує цей магазин
11 листопада 2025 р.

Купив: Миша Logitech MX Anywhere 3S Graphite (910-006929), Замовлення №370706944

Замовляв у вихідні. Мене цікавила швидка доставка. Відправили у вихідні, тож мишку я отримав вже у понеділок. Для мене це прям супер. Дякую
Відповідь представника «Labro»
Дякуємо за відгук, раді що все вдалось!
JlbOHЯ рекомендує цей магазин
10 листопада 2025 р.

Купив: Смартфон Motorola Edge 50 Neo 12/512GB Grisaille (PB310009), Замовлення №370825038

Швидко відповіли на мої запитання, відправили в день замовлення без відкладень, замовляв наложкою передплати ніякої не брали, Телефон повністю новий на пломбах без нюансів, особливо порадувала ціна на цей конкретний телефон, взяв за 13900 грн 12/512 версію в сіро синьому кольорі. Гарантія є але надіюсь не знадобиться ?. В цілому я дуже задоволений, хороший інтернет магазин.
Відповідь представника «Labro»
Леонід, Дякуємо Вам за зворотній та розгорнутий відгук! Раді що залишились задоволені, гарного користування.
vaSKIN рекомендує цей магазин
9 листопада 2025 р.

Купив: Пам\'ять для ноутбуків Samsung 8 GB SO-DIMM DDR5 5600 MHz (M425R1GB4BB0-CWM0D) (M425R1GB4BB0-CQKOL), Замовлення №370447221

Дякуємо за довіру!
Tordes рекомендує цей магазин
4 листопада 2025 р.

Купив: Відеокарта INNO3D GeForce RTX 5060 Ti Twin X2 16GB (N506T2-16D7-191073N), Замовлення №368477385

Замовив на сайті. Попередили що доставка можлива лише на наступну неділю. Наскільки я розумію це поширена практика для відеокарт з низькою ціною, бо доставка іде з Європи, так шо я був до цього готов (і навіть закладав час на додаткове відкладення). Відправили у наступну Суботу як і обіцяли. Магазином задоволений і можу рекомендувати.
Відповідь представника «Labro»
Дякуємо! Ваш відгук допомагає нам надалі старатись та робити клієнтів задоволеними після покупок !
Влад Ліханов рекомендує цей магазин
2 листопада 2025 р.

Купив: DDR5 GOODRAM 32 GB (2x16GB) DDR5 6000 MHz IRDM Black (IR-6000D564L30S/32GDC), Замовлення №368474444

Оригінальний та якісний товар. Відвантаження в заявленні терміни. Швидка та якісна комунікація з консультантами.
Відповідь представника «Labro»
Дякуємо Вам за відгук. стараємось щоб залишились задоволені.
P Viktor рекомендує цей магазин
1 листопада 2025 р.

Купив: SSD накопичувач Kingston KC3000 2048 GB (SKC3000D/2048G), Материнська плата GIGABYTE B850 EAGLE WIFI6E, Замовлення №367692806

Відповідь представника «Labro»
Дякуємо Вам велике що залишили власну думку після покупки у нас. Раді що залишились задоволені ! Особисто без потреб не тестуємо нову продукцію, можливо з заводу виробника так комплектувалась. Вдалого користування та успіхів у кібер просторі!
Евгений рекомендує цей магазин
20 жовтня 2025 р.

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Baseus Bipow Digital Display Powerbank 15W 30000mAh White (PPBD050202), Замовлення №366061764