Відгуки про Labro

istasishin рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: SSD накопичувач Lexar NM790 1 TB (LNM790X001T-RN9NG), Замовлення №0102122024

Денис Сергеев рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Смартфон Motorola Moto G54 12/256GB Midnight Blue (PB0W0006), Замовлення №319813049

Дякуємо за Ваш відгук!
Маркіян Скальський рекомендує цей магазин
9 грудня 2024 р.

Купив: Ноутбук ASUS TUF Gaming A15 FA507NV (FA507NV-LP023), Замовлення №319950059

Магазин хороший, не бачу сенсу брати в інших магазинів, томущо якісь така сама як у інших популярних магазинів а ціна врази менша, тому рекомендую!
Відповідь представника «Labro»
Дякуємо, раді що все Вам сподобалось!
Тетяна Дидоха рекомендує цей магазин
6 грудня 2024 р.

Купив: Lenovo Legion 5-15 i7-12700H/16GB/512/Win11 RTX3060 165Hz WQHD 82RB00TUPB, Замовлення №402022023

Доброго дня, хочу подякувати менеджеру магазину Labro за хороше обслуговування! Купляли ноутбук Lenovo Legion 5-15 i7-12700H/16GB/512/Win11 RTX3060 165Hz WQHD 82RB00TUPB виникла проблема, яку менеджер швидко допоміг вирішити! Щиро дякую за надану допомогу! А всім хто вагається, раджу купляти товари саме в цьому магазині! Рівень обслуговування 10 з 10!
Представник магазину «Labro»
Дякуємо що поділились враженням !
7 грудня 2024 р. Відповісти
Володимир Шумський рекомендує цей магазин
6 грудня 2024 р.

Купив: Lexar NQ790 m.2 2280PCle SSD, Замовлення №319626795

Богдан Садовой рекомендує цей магазин
1 грудня 2024 р.

Купив: Блок живлення MSI MPG A850G PCIE5, Замовлення №318677954

Швидко зв'язались, відправили того ж дня. Найліпша ціна на потрібний мені блок живлення.
Микита рекомендує цей магазин
25 листопада 2024 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 7 7700X (100-100000591WOF), Замовлення №317405423

Швидко зв'язались, повідомили про терміни відправлення і дотримались їх. Процесор вже стоїть в ПК, і чудово працює. Окрема подяка менеджерам - завжди на зв'язку з приводу будь яких питань. 10/10
Максимус рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р.

Купив: Steelseries arctic 9x, Замовлення №315950004

Доброго вечора всім!Замовляв навушники Steelseries arctic 9x,пришли як домовлялись.Нові,дуже гарні та круті,але без комутатора(адаптера).Подивився на сайті,а його і не повинно було бути в комплекті.Моя вина що не розглядів.Написав на повернення,пішла на зустріч,відправив за свій рахунок.Повернули кошти.Совітую всім цей магазин,ввічлива дівчина,гарна ціна.
Груель Ж. рекомендує цей магазин
10 жовтня 2024 р.

Купив: Накопичувач WD BLUE SN580 NVMe 1TB, Замовлення №311600009

Все прийшло швидше ніж треба)
Little_Cat рекомендує цей магазин
2 вересня 2024 р.

Купив: Gigabyte G5 KF i5-12500H/16GB/512 RTX4060 144Hz (KF-E3EE313SD) , Замовлення №304737635

Все прекрасно. Связь, оплата, доставка - все в оговоренные сроки бе ззадерки. Товаром доволен.
Відповідь представника «Labro»
Дуже Вам дякуємо, це Ви золотий клієнт!