Відгуки про Flick І Все для геймерів

Марина Олейник не рекомендує цей магазин
15 грудня 2025 р.

Купив: Cougar Royal 120 Mossa (White), Замовлення №#F0294665

Сподобалося: відповідність ціни, наявність

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Slava Hrytsiuk не рекомендує цей магазин
28 листопада 2025 р.

Купив: Cougar E-Star 140 (#E-Star 140) | Cougar EXPLORE Royal F (#EXPLORE Royal F), Замовлення №#F0300674

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Замовив у даному магазині крісло і стіл 37 днів тому. Обіцяли доставити за тиждень. Потім посунули термін доставки ще на декілька днів, а після того перестали відповідати. Дуже шкода, оскільки даний подарунок попросив мене придбати мій батько військовий своєму внуку на день народження, в результаті залишилось багато негативних емоцій і розчарувань. Як мінімум хоча б попередили, що є якісь проблеми з відвантаженням абощо.
Серёга не рекомендує цей магазин

Купив: Cougar NxSys Aero, Замовлення №#F0292348

Сподобалося: відповідність ціни, наявність

Сергей Орлов не рекомендує цей магазин

Купив: Геймерський ігровий стіл Cougar E-Grav 160 Black, Замовлення №F0292320

Сподобалося: відповідність ціни, наявність

Оформив та сплатив замовлення 23.09.2025, обіцяли доставку за 2–4 дні. Термін доставки неодноразово переносили, тож, так і не отримавши товар, 14.10.2025 я заповнив та відправив форму повернення коштів. Через тиждень магазин зв?язався зі мною і підтердив, що зафіксував моє повернення. Пройшов вже 41 день з моменту відправки заявки на повернення коштів - повернення досі не відбулось. Буду подавати заяву в поліцію на ФОП Сорока
Oceanic не рекомендує цей магазин
25 листопада 2025 р.

Купив: Комп'ютерне крісло для геймера Cougar Explore Royal Ash F, Замовлення №F0298382

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Пишу вже другий відгук, замовляв крісло 13 жовтня, мене вже 2 рази мали відвантажити і відправити товар, але після того як зазначені терміни проходили, зникала будь яка комунікація, повний ігнор, і на сьогоднішній день, немаю уявлення що робити, так як на сайті написано, що магазин тимчасово не працює, як я розумію, мені не повернуть ні гроші, ні відправлять товар, застерігаю вас ні в якому випадку тут не купувати,
Nikolay Lihachoff не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
12 листопада 2025 р.

Купив: Геймерський ігровий стіл Cougar E-Grav 160 Black, Замовлення №F0305310

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

На наступний день, після того, як залишив відгук на хотлайн, мені написали представники магазину. Пояснили, що були певні проблеми з доступом до аккаунту в телеграм. Були дуже чемні, усе докладно розповіли по замовленню. Представник магазину пояснив, що затримка на боці дистибьютора і надав всю інформацію для перевірки. Після цього прийняв рішення дочекатися відправки. Усе є на скріншотах. Оскільки відправка не відбулась в говорений термін представник магазину самостійно вийшов на зв'язок і попередив. У решті, я дочекався відправки й ось стіл уже у мене. Такий час, що зараз з'являються непередбачувані обставини у всіх, тож особисто я ставлюся з розумінням (хоча трохи понервував, коли комунікація з магазином зникла). Бажаю магазину пережити цю темну полосу в їх історії і виконати обов'язки перед усіма покупцями.
19 листопада 2025 р. Відповісти
Val ENS не рекомендує цей магазин
11 листопада 2025 р.

Купив: Комп'ютерне крісло для геймера Cougar Armor PRO black/orange, Замовлення №#F0294707

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

Oleksandr Wanz не рекомендує цей магазин
7 листопада 2025 р.

Купив: ASUS ROG Strix XG34WCDG, Замовлення №#F0297100

Сподобалося: наявність

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Станом на 15 січня - гроші не повернули, підтримка повністю ігнорує будь які повідомлення. Минуло 4 місяці з моменту скасування. Якщо не хочете бути обманутими - тримайтесь подалі від цього магазину.
15 січня 2026 р. Відповісти
ihorchepara83 не рекомендує цей магазин
6 листопада 2025 р.

Купив: Офісне крісло для геймера Cougar Speeder Black, Замовлення №#F0295963

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Не рекомендую даний магазин. Замовив крісло і оплатив місяць тому. Постійно переносили дату доставки. Зараз взагалі не реагують на повідомлення!!! Буду звертатися в правоохоронні органи!!!
Rodion Serhieiev не рекомендує цей магазин
4 листопада 2025 р.

Купив: ASUS PROART X870E-CREATOR WIFI, Замовлення №F0249623

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек