Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Garazh

Андік рекомендує цей магазин
3 вересня 2026 р. На модерації

Купив: Tigar Summer 3 195/65 R15 95H XL, Замовлення №2321

Сервіс тут просто супер! Дякую за поради.
Sviatoslav Kovalchuk рекомендує цей магазин
26 серпня 2026 р.

Купив: Літні шини Nexen N Priz AH8 (205/60R16 92H), Замовлення №2274

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення

Шукав адекватний серві, і Garazh.ua виправдав мої очікування на 100%. Приємна атмосфера, ввічливі менеджери, якісне обслуговування . Все чесно, прозоро та професійно. Дякую команді за чудову роботу, тепер я ваш постійний клієнт!
іван батьковський не рекомендує цей магазин
25 серпня 2026 р.

Хотів купити: Зимові шини Hankook Winter I*Pike RS LV RW15 (225/70R15 112R), Зимові шини Funtoma VanFun Winter (225/70R15 112R), Замовлення №000017806

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Лукмаксер рекомендує цей магазин
24 серпня 2026 р.

Купив: Michelin Primacy 4+ 225/65 R17 102H, Замовлення №2156

Залишився приємно вражений швидкою доставкою та ставленням до покупця. Шини відмінної якості, дата випуску свіжа. Магазин Garazh.ua виправдав усі мої очікування. Тепер це мій основний магазин для автотоварів.
Остап Барович рекомендує цей магазин
24 серпня 2026 р.

Купив: KFZ 7635 silver 15" 6,0J 4x100 ET50 DIA60,1, Замовлення №2152

Замовляв гуму на Garazh.ua. Дуже сподобався сервіс, менеджер швидко передзвонив, уточнив усі деталі та допоміг підібрати правильний розмір. Доставка через Нову Пошту зайняла всього два дні. Шини прийшли свіжі
Svarogin рекомендує цей магазин
20 серпня 2026 р.

Купив: Michelin Pilot Sport 5 245/40 R19 98Y XL, Замовлення №2192

Користуюся послугами Garazh.ua вже не вперше і завжди залишаюся задоволеним. Головні плюси це пунктуальність, чесність та прозорість у роботі. Нічого не нав'язують, усе пояснюють зрозуміло. Команда працює як злагоджений механізм. Дякую за стабільно високу якість та надійність!
BohdanLis рекомендує цей магазин
17 серпня 2026 р.

Купив: Літні шини Sonix Ecopro 99 (185/65R15 88H), Замовлення №2081

Дякую за якісний товар та першокласне обслуговування клієнтів!
Svitodar рекомендує цей магазин
16 серпня 2026 р.

Купив: Habilead RS26 PracticalMax H/P 225/55 R19 99W, Замовлення №2168

Загальне враження це максимальна довіра та комфорт.
Property FM не рекомендує цей магазин
16 серпня 2026 р.

Купив: Зимові шини Kapsen Snowshoes AW33 (205/65R15 94H), Замовлення №ГОС00000169

Сподобалося: наявність

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Timchuk рекомендує цей магазин
15 серпня 2026 р.

Купив: Tigar Summer 3 225/45 R18 95W XL + Мішок Garazh (4 шт × 25 грн), Замовлення №2188

Чудовий магазин з адекватними цінами. Вибір на сайті величезний, зручні фільтри для пошуку. Замовлення оформили швидко. Дякую команді за якісну роботу та оперативність!