Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Garazh

Гість рекомендує цей магазин
13 червня 2026 р.

Купив: Зимові шини Crosswind Comfort Peak (205/55R16 91V), Замовлення №2027

Вже другий рік купую гуму саме тут. Ціна виявилася однією з найнижчих на ринку, а якість сервісу на висоті. Менеджер детально проконсультував, розповівши про плюси та мінуси моделі. Все приїхало вчасно, без жодних сюрпризів чи переплат
AndreyYY рекомендує цей магазин
9 червня 2026 р.

Купив: Roadstone(Nexen) N Fera AU5 205/65 R16 95V, Замовлення №1757

Магазин Garazh залишив приємні враження. Замовляв тут колеса для машини дружини. Консультант ввічливо відповів на всі питання, допоміг визначитися між двома брендами без нав'язування дорожчого варіанту. Відправили в той же день. Дякую за сервіс
Вятік рекомендує цей магазин
3 червня 2026 р.

Купив: CrossWind Comfort Peak 225/50 R17 98V XL, Замовлення №1691

Довго шукав одну конкретну модель шин, всюди або під замовлення, або ціна космос. А тут знайшлися в наявності, та ще й відправили в той же день.
Med0Ed рекомендує цей магазин
25 травня 2026 р.

Купив: Зимові шини Crosswind Comfort Peak (215/60R17 96H), Замовлення №1856

Замовив гуму, бо старій вже був гаплик, а тут і ціна адекватна, і вибір класний. Пацани на виклику все чітко розклали по полицях. Приїхало швидко, гума свіжак, пахне новим колесом на весь гараж
Dmitro786 рекомендує цей магазин
23 травня 2026 р.

Купив: Літні шини Roadstone N Blue HD Plus (195/65R15 91H), Замовлення №1743

Нарешті знайшов магазин, де те, що в наявності на сайті, реально є на складі. Замовив, підтвердили, відправили. Без оцих ой, вибачте, щойно забрали. Все чесно і прозоро. Гума приїхала саме того року, про який домовлялися. Для мене це був головний момент. Респект за такий підхід!
Oleg Rigenko рекомендує цей магазин
20 травня 2026 р.

Купив: Kapsen K3000 215/55 R17 98W XL FR, Замовлення №1677

Вже не перший сезон купую тут колеса. Подобається, що стабільно високий рівень. Хлопці завжди ввічливі, не грузять зайвим. Все приїжджає вчасно, без сюрпризів у чеку. Вже й друзям всім порадив цей магаз, ніхто не скаржився.
Паштетус рекомендує цей магазин

Купив: Michelin Pilot Sport 4 225/55 R19 103Y XL NF0, Замовлення №1965

Кайфую від нових коліс! Купив на Garazh і не прогадав. Окреме дякую менеджеру за терпіння, бо я довго вагався з вибором.
RevQuest рекомендує цей магазин

Купив: Літні шини Michelin Primacy 5 (225/60R18 104V), Замовлення №1763

Шукав де дешевше, і Garazh реально порадував цінником. Думав, може підвох якийсь, але ні гума приїхала новенька. Доставка швидка, забрав на пошті без проблем. Приємно, коли не накручують три ціни за бренд.
Роман Водяной рекомендує цей магазин

Купив: Літні шини Crosswind Sport Peak (215/50R17 95Y), Замовлення №1624

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення

Брав тут гуму, все чітко. Передзвонили швидко, на всі питання відповіли нормально. Відправили того ж дня, що зараз рідкість. Гума приїхала свіжа, не залежала на складі. Коротше, сервіс вогонь, буду звертатися ще. Рекомендую, пацани знають свою справу на всі сто!
Володимир Струк рекомендує цей магазин
15 травня 2026 р.

Купив: Michelin Primacy 5 215/55 R17 94W, Замовлення №1812

Чесно, вражений сервісом. Оформив замовлення пізно ввечері, а зранку вже ТТНка на телефоні. Оперативно працюєте! Гума якісна, дорогу тримає ідеально, не шумить.