Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Garazh

Валік рекомендує цей магазин
14 липня 2026 р.

Купив: Tigar Summer 3 215/55 R17 98W XL, Замовлення №2021

Чудовий інтернет-магазин з величезним асортиментом! Менеджери ввічливі, відповіли на всі мої технічні запитання. Товар прийшов оригінальний, без жодних дефектів.
Олег Плетюх рекомендує цей магазин
8 липня 2026 р.

Купив: GoodYear Ultra Grip Performance 3 215/55 R17 94H, Замовлення №1988

Сайт дуже зручний, є детальні фільтри за параметрами та авто. Менеджер передзвонив протягом 10 хвилин, допоміг звірити індекси навантаження. Доставка швидка, шини свіжі. Рекомендую цей магазин усім
Am Dm рекомендує цей магазин
8 липня 2026 р.

Купив: Зимові шини Nexen WinGuard Snow G 3 WH21 (215/65R16 98H), Замовлення №ГUA00005414

В котрий раз користуюсь послугами цієї компанії. Дуже задоволений, сервіс на вищому рівні, максимально клієнтоорієнтовані. Ще й ціни приємні.
Арсеній1 рекомендує цей магазин
5 липня 2026 р.

Купив: Nexen Nblue HD Plus 215/65 R16 98H, Замовлення №2077

Завжди купую шини тільки тут, бо впевнений в оригінальності товару. Хлопці працюють стабільно і професійно, не вантажать зайвою інформацією. Все чітко, замовлення, дзвінок, доставка.
Static Heart рекомендує цей магазин
27 червня 2026 р.

Купив: Літні шини Hankook Ventus Prime 3 K125 (195/65R15 91V), Замовлення №1712

Менеджери компетентні, добре знаються на технічних нюансах.
Kyrylo Hrytsenko рекомендує цей магазин
25 червня 2026 р.

Купив: Літні шини Tigar Summer 3 (245/40R19 98Y), Замовлення №1814

Сайт максимально інформативний, фільтри працюють чітко, не треба гортати сотні сторінок. Менеджери працюють оперативно, швидко підтвердили замовлення і скинули ТТН.
Ярослав.Х рекомендує цей магазин
24 червня 2026 р.

Купив: Vredestein Ultrac+ 225/60 R17 99V FR, Замовлення №1825

Шукав бюджетний варіант гуми. На сайті знайшов чудовий Китай, почитав описи та відгуки. Оформив кошик, передзвонили дуже швидко. Доставка до Харкова зайняла всього два дні. Приємно мати справу з професіоналами свого діла.
Гість рекомендує цей магазин
22 червня 2026 р.

Купив: Літні шини Goodyear Eagle Sport (185/60R14 82H), Замовлення №1840

Рекомендую цей магазин! Замовляв тут комплект шин. Дуже сподобався зручний підбір за параметрами авто на сайті. Менеджер зв'язався протягом 15 хвилин, підтвердив наявність та актуальну ціну. Доставка Новою Поштою прийшла швидко, резина свіжа.
Bo3gyX рекомендує цей магазин
18 червня 2026 р.

Купив: Bridgestone Turanza All Season 6 245/40 R18 97Y XL RFT Enliten, Замовлення №ГUA00004853

Відправили швидко, ціна найнижча на ринку. Без зауважень.
Vitocars рекомендує цей магазин
16 червня 2026 р.

Купив: Sava Intensa UHP 2 245/40 R19 98Y XL FR, Замовлення №2079

Товар прийшов точно вчасно, без жодних затримок. Опис на сайті повністю збігається з реальністю. Магазин працює чесно