Відгуки про СooperНunter-centre

Дмитро Гира рекомендує цей магазин
6 травня 2026 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S12FTXF2-NG, Замовлення №103249

Просто супер, зранку оплатив, ввечері поставили, спліт система, три внутрішніх блока, один наружний. Майстер Саша тобі респект, менеджеру дякую за терпіння та людяність!
Віталій Галатін рекомендує цей магазин
5 травня 2026 р.

Купив: Кондиціонер тепловий насос Cooper&Hunter CH-S09FTXAN-WP R32 Wi-Fi, Замовлення №4136

Дуже задоволений кондиціонером Cooper&Hunter CH-S09FTXAN-WP. Працює тихо, добре охолоджує і комфортно тримає температуру. Зручно керувати через Wi-Fi. По обігріву теж показав себе нормально. Магазин сподобався — швидко зв’язались, проконсультували і все чітко оформили. Установку робив окремий майстер. Загалом покупкою задоволений ?
Віталій Бойко рекомендує цей магазин
21 березня 2026 р.

Купив: Інверторний кондиціонер Cooper&Hunter Arctic CH-S09FTXLA2-NG, Замовлення №СФ-0019544

Замовивши кондиціонер, менеджер допоміг з обранням, домовились в коротші терміни, це зайняло 2 дні, що дуже було добре, майстри золоті люди, охайність та швидкість роботи безцінна, занесли на 4 поверх, встановили, за 2 години кондиціонер вже працював, ні пилу, ні бруду, все чисто, магазин рекомендую, задоволений усім, особливо підходом до покупця, дякую Віталію ще раз
Наталія Онопрієнко рекомендує цей магазин
19 лютого 2026 р.

Купив: Кондиціонери Cooper&Hunter, Замовлення №СФ 0019157

Задоволена придбаним товаром, швидка доставка та оперативне встановлення. Рекомендую!
zzbpczshg8 рекомендує цей магазин
13 листопада 2025 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S12FTXLA2-NG, Замовлення №0017842

Vera Viktorovna рекомендує цей магазин
12 листопада 2025 р.

Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter Vital Inverter CH-S07FTXF2-NG R32 Wi-Fi, Замовлення №РН-0002894

Купила Кондиціонер Cooper&Hunter Vital Inverter CH-S07FTXF2-NG R32 Wi-Fi. Довго вибирала, чоловік порадив зупинитись на цьому. Замовила, обговорили всі питання, доставили і встановили у домовлені терміни. Окремо хочу подякувати за монтаж: всі роботи зробили швидко, акуратно та гарно. Дякую! Сподіваюсь, працюватиме без жодних нарікань
Олександр Маренич рекомендує цей магазин
19 вересня 2025 р.

Купив: Кондиціонер CH-S18FTXF2-NG, Замовлення №18360

Mion рекомендує цей магазин
4 вересня 2025 р.

Купив: Cooper&Hunter DAYTONA GEN VI CH-S09FTXD2-BL, Замовлення №102290

Дякую магазину за низьку ціну і хороший сервіс. Поки я на службі, доставили все додому без проблем, жінка залишилась задоволена ))
Андрей Бучма рекомендує цей магазин
10 липня 2025 р.

Купив: Інверторний кондиціонер (тепловий насос) Cooper&Hunter Daytona (Black) CH-S09FTXD2-BL, Замовлення №СФ-0016379

Все виконано максимально оперативно та відповідно до домовленостей! Рекомендую!
Максим Вислобок рекомендує цей магазин
7 липня 2025 р.

Купив: спліт-система Cooper&Hunter SUPREME CONTINENTAL (GOLD) GEN VI CH-S12FTXAL2-GD, Замовлення №14340

Відповідь представника «СooperНunter-centre»
Максим добрий день. Дякуємо за довіру та приємний відгук! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою та сервісом. Завжди раді допомогти!