Відгуки про Cooperhunter-centre.com.ua

Олег Фоменко рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: спліт-система Cooper&Hunter VERITAS (GEN VI) CH-S07FTXQ2-NG, Замовлення №128

Консультація менеджера була дуже професійною і корисною. Відповів на всі мої питання щодо кондиціонерів і допоміг мені вибрати найкращий варіант. Я отримав докладну інформацію про характеристики різних кондиціонерів, його переваги, та діапазон цін. Завдяки цьому я впевнено зробив свій вибір і придбав кондиціонер, який відповідає всім моїм потребам. Дякую за високий рівень сервісу!
Viktoria Kunenko рекомендує цей магазин
1 квітня 2025 р.

Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter Vital Inverter CH-S09FTXF2-NG, Замовлення №СФ-0014991

Дякую менеджеру Віталію за консультацію і організацію покупки та монтажу. Все пройшло швидко та зручно. Окрема подяка хлопцям, що встановлювали кондиціонер.
Григорий Денисюк рекомендує цей магазин
30 березня 2025 р.

Купив: Мультиспліт куперхантер, Замовлення №0014421

Наталія Кушнір рекомендує цей магазин
28 березня 2025 р.

Купив: Кондиціонер С?Н, Спліт-система Cooper&Hunter VITAL CH-S07FTXF-NG, Замовлення №СФ-0014455

Добрий день Постійно замовляю тут Все супер гарної якості дуже задоволена) І ще велике дякую за постійне консультування з приводу товарів . Я тепер постійний ваший клієнт
sqccnyfbpx рекомендує цей магазин
28 березня 2025 р.

Купив: Кондиціонер, Замовлення №СФ-0014541

Кондиціонер встановили швидко та якісно Рекомендую
Yaroslav Zadorovskyy рекомендує цей магазин
22 березня 2025 р.

Купив: Інверторний кондиціонер (тепловий насос) Cooper&Hunter Nature CH-S12FTXAN-BL, Замовлення №101340

Все отримали, все працює як треба! Рекомендую.
Тетяна. рекомендує цей магазин
19 січня 2025 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S24FTXLA2-NG, Замовлення №СФ-0013766

Дуже рекомендую цей магазин, дуже привітні продавці, окреме дякую Віталію! Допомогли у виборі,проконсультували і дуже швидко відправили. Також зробили знижку, що додало ще більше приємного враження!
anna15v рекомендує цей магазин
29 листопада 2024 р.

Купив: спліт-система Cooper&Hunter VERITAS (GEN VI) CH-S07FTXQ2-NG, спліт-система Cooper&Hunter VERITAS (GEN VI) CH-S09FTXQ2-NG, Замовлення №СФ-0013697

Дуже задоволена магазином. Окреме Дякую менеджеру Віталію, допоміг визначитись з моделлю. Замовила, сплатила- одразу привезли 4 кондиціонери. І в цей день навіть зробили монтаж. Все дуже швидко та якісно!!! 4 кондиціонери встановили за 2 години +-. Все перевірили та показали як працюють. Якщо потрібні будуть кондиціонери, буду замовляти тільки тут. Ще раз дякую !
Olya Pasechnik рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Купив: Інверторний кондиціонер Cooper&Hunter Arctic CH-S09FTXLA2-NG, Замовлення №15790

Щиро дякую за неочікувану швидку роботу професіоналів! Проконсультували, допомогли у виборі кращого варіанту й зробили монтаж у день замовлення! Це прям Вааау!!! Величезна подяка Вам! Щастю немає меж. Всім тепла!
ирина диденко рекомендує цей магазин
5 серпня 2024 р.

Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter Imperial CH-S09FTXZ-NG інвертор , Замовлення №0012420

Гарне та швидке обслуговування, привітливі менеджери. Встановили в день покупки. Все сподобалося, дякую.