Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S12FTXF2-NG, Замовлення №103249

Купив: Кондиціонер тепловий насос Cooper&Hunter CH-S09FTXAN-WP R32 Wi-Fi, Замовлення №4136

Купив: Інверторний кондиціонер Cooper&Hunter Arctic CH-S09FTXLA2-NG, Замовлення №СФ-0019544

Купив: Кондиціонери Cooper&Hunter, Замовлення №СФ 0019157
Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S12FTXLA2-NG, Замовлення №0017842

Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter Vital Inverter CH-S07FTXF2-NG R32 Wi-Fi, Замовлення №РН-0002894
Купив: Кондиціонер CH-S18FTXF2-NG, Замовлення №18360
Купив: Cooper&Hunter DAYTONA GEN VI CH-S09FTXD2-BL, Замовлення №102290

Купив: Інверторний кондиціонер (тепловий насос) Cooper&Hunter Daytona (Black) CH-S09FTXD2-BL, Замовлення №СФ-0016379

Купив: спліт-система Cooper&Hunter SUPREME CONTINENTAL (GOLD) GEN VI CH-S12FTXAL2-GD, Замовлення №14340