Відгуки про СooperНunter-centre

Андрей Бучма рекомендує цей магазин
10 липня 2025 р.

Купив: Інверторний кондиціонер (тепловий насос) Cooper&Hunter Daytona (Black) CH-S09FTXD2-BL, Замовлення №СФ-0016379

Все виконано максимально оперативно та відповідно до домовленостей! Рекомендую!
Максим Вислобок рекомендує цей магазин
7 липня 2025 р.

Купив: спліт-система Cooper&Hunter SUPREME CONTINENTAL (GOLD) GEN VI CH-S12FTXAL2-GD, Замовлення №14340

Відповідь представника «СooperНunter-centre»
Максим добрий день. Дякуємо за довіру та приємний відгук! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою та сервісом. Завжди раді допомогти!
Viktoria Kunenko рекомендує цей магазин
1 квітня 2025 р.

Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter Vital Inverter CH-S09FTXF2-NG, Замовлення №СФ-0014991

Дякую менеджеру Віталію за консультацію і організацію покупки та монтажу. Все пройшло швидко та зручно. Окрема подяка хлопцям, що встановлювали кондиціонер.
Відповідь представника «СooperНunter-centre»
Вікторія добрий день . Щиро дякуємо за ваш відгук! Передамо Віталію та монтажній команді ваші слова подяки — їм буде дуже приємно. Радий, що все пройшло швидко і зручно. Звертайтесь, завжди раді допомогти!
Григорий Денисюк рекомендує цей магазин
30 березня 2025 р.

Купив: Мультиспліт куперхантер, Замовлення №0014421

Відповідь представника «СooperНunter-centre»
Дякуємо за ваш відгук і довіру! Радий, що вас задовольнили ціна, наявність та сервіс. Звертайтесь, завжди раді допомогти!
Наталія Кушнір рекомендує цей магазин
28 березня 2025 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL CH-S07FTXF-NG, Замовлення №СФ-0014455

Добрий день Постійно замовляю тут Все супер гарної якості дуже задоволена) І ще велике дякую за постійне консультування з приводу товарів . Я тепер постійний ваший клієнт
Відповідь представника «СooperНunter-centre»
Добрий день! Щиро дякуємо за вашу постійну довіру та такі приємні слова! Дуже раді, що якість товарів і наші консультації вам допомагають. Для нас велика честь мати такого постійного клієнта. Завжди раді допомогти і надалі!
sqccnyfbpx рекомендує цей магазин
28 березня 2025 р.

Купив: Кондиціонер, Замовлення №СФ-0014541

Кондиціонер встановили швидко та якісно Рекомендую
Відповідь представника «СooperНunter-centre»
Дякуємо за вашу рекомендацію! Радий, що монтаж пройшов швидко та якісно. Звертайтесь, якщо буде потрібна допомога!
Yaroslav Zadorovskyy рекомендує цей магазин
22 березня 2025 р.

Купив: Інверторний кондиціонер (тепловий насос) Cooper&Hunter Nature CH-S12FTXAN-BL, Замовлення №101340

Все отримали, все працює як треба! Рекомендую.
Відповідь представника «СooperНunter-centre»
Дякуємо за ваш відгук! Радий, що все працює як треба. Звертайтесь, будемо раді допомогти знову!
Тетяна. рекомендує цей магазин
19 січня 2025 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S24FTXLA2-NG, Замовлення №СФ-0013766

Дуже рекомендую цей магазин, дуже привітні продавці, окреме дякую Віталію! Допомогли у виборі,проконсультували і дуже швидко відправили. Також зробили знижку, що додало ще більше приємного враження!
Відповідь представника «СooperНunter-centre»
Щиро дякуємо за ваш теплий відгук і рекомендацію! Раді, що ви залишилися задоволені сервісом, консультацією та швидкою відправкою. Обов’язково передамо подяку Віталію — йому буде дуже приємно. Гарного вам користування і до нових зустрічей!
anna15v рекомендує цей магазин
29 листопада 2024 р.

Купив: спліт-система Cooper&Hunter VERITAS (GEN VI) CH-S07FTXQ2-NG, спліт-система Cooper&Hunter VERITAS (GEN VI) CH-S09FTXQ2-NG, Замовлення №СФ-0013697

Дуже задоволена магазином. Окреме Дякую менеджеру Віталію, допоміг визначитись з моделлю. Замовила, сплатила- одразу привезли 4 кондиціонери. І в цей день навіть зробили монтаж. Все дуже швидко та якісно!!! 4 кондиціонери встановили за 2 години +-. Все перевірили та показали як працюють. Якщо потрібні будуть кондиціонери, буду замовляти тільки тут. Ще раз дякую !
Відповідь представника «СooperНunter-centre»
Щиро дякуємо за такий детальний і приємний відгук! Дуже раді, що ви залишились задоволені сервісом, оперативністю доставки та монтажем. Передамо окрему подяку Віталію — йому буде дуже приємно! Звертайтесь будь-коли, ми завжди раді вам допомогти.
Olya Pasechnik рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Купив: Інверторний кондиціонер Cooper&Hunter Arctic CH-S09FTXLA2-NG, Замовлення №15790

Щиро дякую за неочікувану швидку роботу професіоналів! Проконсультували, допомогли у виборі кращого варіанту й зробили монтаж у день замовлення! Це прям Вааау!!! Величезна подяка Вам! Щастю немає меж. Всім тепла!
Відповідь представника «СooperНunter-centre»
Щиро дякуємо за такий емоційний і приємний відгук! Дуже раді, що змогли виправдати ваші очікування та зробити все швидко й якісно. Нехай нова техніка дарує комфорт, а в домі завжди буде тепло та затишно. Звертайтесь, завжди раді допомогти!