Відгуки про СooperНunter-centre

Олексій рекомендує цей магазин
10 червня 2023 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter SUPREME CONTINENTAL (GOLD) CH-S12FTXAL-GD, Замовлення №СФ-0007338

Звертаюсь за цей сезон вже другий раз, вирішив залишити відгук про відмінну роботу магазину)) Якісна консультація від менеджера Віталія (отримав все що обіцяв: чек, гарантія 5 років, знижка;). На наступний день вже змонтували (окрема подяка монтажнику Олегу), швидко, акуратно та чисто! приємно мати справу з офіційним магазином Куперхантер
Відповідь представника «СooperНunter-centre»
Олексій добрий день. Ваш позитивний відгук є дуже важливим для нас. Ми завжди раді надавати вам якісний сервіс та виконувати всі ваші очікування. Дякуємо за вибір офіційного магазину Купер хантер та вашу довіру
Dima Kutsenko рекомендує цей магазин
23 травня 2023 р.

Купив: Інверторний кондиціонер Cooper&Hunter Veritas CH-S09FTXQ-NG, Інверторний кондиціонер Cooper&Hunter Veritas Inverter R32 CH-S07FTXQ2-NG, Замовлення №СФ-0006987

Все пройшло вчасно, встановили на наступний день після покупки, все працює, рекомендую
Відповідь представника «СooperНunter-centre»
п.Дмитро дякуємо за ваш відгук! Ми цінуємо ваш час та раді, що встановлення кондиціонера було проведено вчасно після покупки. Ваша задоволеність є для нас пріоритетом, і ми завжди прагнемо надати якісний сервіс. Дякуємо за рекомендацію! З повагою команда Сooperhunter-centre
Kaskade рекомендує цей магазин

Купив: Cooper&Hunter CH-S09FTXF-NG, Замовлення №СФ-0007075

Оперативно зв'язалися для уточнення деталей щодо параметрів кондиціонера для нашого приміщення. Зробили додаткову знижку) Встановили в той же день, майстри були професійні, працювали в корзині, не довелося демонтувати склопакет. Враховуючи що ще довелося трохи проводити додаткові роботи впорались швидко. Офіційна гарантія на виріб та монтаж 5 років. Задоволений обраним магазином та сервісом. Дякую!
Відповідь представника «СooperНunter-centre»
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені нашим сервісом та придбанням кондиціонера. Ваші слова про оперативну комунікацію, знижку та професіоналізм наших майстрів дуже цінні для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити якісний сервіс та задоволення наших клієнтів. Дякуємо за вашу довіру та рекомендацію! З повагою, Наша компанія
Roman Ihnatenko рекомендує цей магазин
22 травня 2023 р.

Купив: Інверторний кондиціонер (тепловий насос) Cooper&Hunter Daytona (Black) CH-S09FTXD2-BL, Замовлення №0007043

Купував кондиціонер. Менеджер кваліфікований, підказав все що цікавило. Найбільш приємним було те, що виявилось вільне вікно на встановлення кондиціонера на вечір того ж дня, і вже спати я ліг з встановленим кондиціонером. Хлопці що монтували теж молодці, все пояснили і були дуже охайними.
Відповідь представника «СooperНunter-centre»
Шановний п.Роман дякуємо вам за ваш відгук щодо нашої компанії. Ми раді, що ви задоволені покупкою кондиціонера та отримали якісне обслуговування. Ми завжди ставимо перед собою високі стандарти професійності, тому наші менеджери прагнуть надати кваліфіковану допомогу та відповісти на всі ваші питання. Ми раді, що ви були задоволені спілкуванням з нашим менеджером. Також, ми раді, що ми змогли забезпечити вам встановлення кондиціонера вже в той же день, а ви змогли насолодитися комфортом відразу ж. Наша команда монтажників завжди прагне виконувати свою роботу професійно та охайно. Ми цінуємо ваш комфорт та задоволення від наших послуг. Дякуємо вам за визнання нашої роботи та милі слова. Ваш відгук є великою мотивацією для нас продовжувати надавати вам найкращий сервіс. Якщо у вас виникнуть будь-які додаткові питання або потреба в допомозі, будь ласка, звертайтеся до нас. Ми завжди тут, щоб надати вам високоякісну підтримку. З повагою, Команда нашої компанії
iskrad iskrad рекомендує цей магазин
22 травня 2023 р.

Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter Cozy Inverter CH-S09FTXK-NG, Замовлення №0007096

Відповідь представника «СooperНunter-centre»
Дякуємо вам за ваш відгук.
Вознюк Людмила рекомендує цей магазин
17 травня 2023 р.

Купив: Інверторний кондиціонер Cooper&Hunter Veritas Inverter R32 CH-S07FTXQ2-NG, Замовлення №РН-0004237

Роботою магазину, зокрема менеджера Дмитра, задоволена повністю. Вдячна за толкову консультацію по вибору кондиціонера. Монтажники приїхали вчасно, виконали установку швидко та акуратно. Працівники приємні у спілкуванні. Рекомендую!
Відповідь представника «СooperНunter-centre»
Шановна п. Людмила дякуємо вам за ваш відгук щодо нашої компанії. Ми раді, що ви повністю задоволені роботою нашого магазину та спеціально менеджера Дмитра. Ми завжди прагнемо надати толкові консультації та допомогу нашим клієнтам у виборі кондиціонера. Також, ми вдячні вам за визнання роботи наших монтажників. Ми пишаємося їх професіоналізмом та здатністю виконати установку швидко та акуратно. Завжди важливо, щоб наші працівники були приємними у спілкуванні, і ми раді, що це було відчутно під час спілкування з ними. Дякуємо вам за рекомендацію нашої компанії. Ми дуже цінуємо вашу довіру та підтримку.
Артем Дяченко рекомендує цей магазин
28 квітня 2023 р.

Купив: Інверторний кондиціонер Cooper&Hunter Arctic CH-S09FTXLA2-NG, Замовлення № СФ-0006788

Замовив 2 кондиціонери. Офіційний магазин який закриває питання «під ключ». Знижка, доставка,монтаж, 5 років гарантії на кониціонери !!! Окреме дякую монтажникам! Все швидко та професійно! Приємно мати справу з офіційним магазином куперхантер!
Відповідь представника «СooperНunter-centre»
Шановний п.Артем Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені придбанням двох кондиціонерів з монтажем в нашому офіційному магазині. Ми пишаємося нашою здатністю надавати повний сервіс "під ключ" зі знижкою, доставкою, монтажем та 5-річною гарантією. Дякуємо вам за визнання професійності наших монтажників. Ми завжди готові надати вам високоякісну підтримку. З повагою, Команда Сooperhunter-centre
Volodymyr Pr рекомендує цей магазин
13 квітня 2023 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S09FTXLA2-NG, спліт-система Cooper&Hunter VERITAS (GEN VI) CH-S07FTXQ2-NG, Замовлення №СФ-0006681

Робив замовлення через сайт, менеджери передзвонили не миттєво але з менеджерами приємно спілкуватися. Був специфічний запит по доставці, все врахували.
Відповідь представника «СooperНunter-centre»
Шановний п. Володимир Дякуємо вам за ваш відгук щодо нашої компанії та придбаного вами кондиціонера з монтажем. Ми високо цінуємо вашу довіру і раді, що ви обрали нашу компанію для цього замовлення. Ми вже зареєстрували ваше зауваження щодо тривалості відповіді менеджерів. Ми розуміємо, що швидка відповідь є важливою для наших клієнтів і робимо все можливе, щоб покращити цей аспект. Ваші коментарі є цінними для нас, і ми будемо надавати більш оперативну відповідь у майбутньому. Ми також раді, що ваш специфічний запит щодо доставки був виконаний згідно з вашими вимогами. Наша команда завжди прагне задовольнити потреби і побажання наших клієнтів, і ми раді, що ми змогли забезпечити вас належною доставкою Будь ласка, звертайтесь до нас, якщо у вас виникнуть будь-які додаткові питання чи побажання. Ми завжди готові надати вам високоякісний сервіс та задоволення від наших послуг.