Відгуки про DIGITALSHOP

dmitriy рекомендує цей магазин
4 лютого 2025 р.

Купив: Tefal OptiGrill Elite GC750D30, Електрогриль притискний Tefal OptiGrill Elite GC750D30, Замовлення №2847

Швидко отпримав , покупкою задоволений.
artem s рекомендує цей магазин
3 лютого 2025 р.

Купив: Портативна ігрова приставка Sony Playstation Portal Remote Player White (1000042436), Замовлення №2825

Замовляв приставку, купив PlayStation Portal Remote Play — дуже задоволений! Замовив швидко, доставили без затримок. Пристрій працює без збоїв, підключення стабільне, а сам геймпад зручний. Рекомендую!вили швидко і якісно
Aleksandr 14.05.20. рекомендує цей магазин
30 грудня 2024 р.

Купив: Philips 43PUS8818/12, Телевизор Philips 43PUS8818/12, Замовлення №2529

Заказ 2529. Телевизором доволен! Купил то что хотел. Курьером доставили. Правда фискальный чек не дали, только товарный в электронном виде. Говорят о гарантии 24 месяца с момента продажи. Телевизор 2023 года рождения, а гарантия 2 года - интересно!
Yuriy Vursalo рекомендує цей магазин
24 грудня 2024 р.

Купив: Стаціонарна ігрова приставка Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition 1TB Fortnite Cobalt Star Bundle (1000045170), Замовлення №2501

Sergey Varvar рекомендує цей магазин
20 грудня 2024 р.

Купив: Окуляри віртуальної реальності Meta Quest 3 512GB, Замовлення №2411

Покупкою задоволений ,а обслуговуванням взагалі! Ввічливий персонал ,актуальна ціна так просто блискавична відправка товару справила чудове враження на мене про цей інтернет магазин! Тому я строго можу його рекомендувати.
Maksym Daglarov рекомендує цей магазин
20 грудня 2024 р.

Купив: Окуляри віртуальної реальності Meta Quest 3 512GB, Замовлення №2370

Чудовий сервіс та як виявилось товар, дякую!
Груель Ж. рекомендує цей магазин
30 листопада 2024 р.

Купив: Навушники з мікрофоном HyperX Cloud III Wireless Black/Red (77Z46AA), Замовлення №2191

Замовив навушники, ніч пройшла і вже були у мене зранку, швидко надійно
Qasw рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: Електробритва чоловіча Panasonic ES-LV67-A803, Замовлення №1953

Замовляв бритву Panasonic ES-LV67-A803. Заказ прийняли швидко, Бритву доставили в обумовлені терміни. Дуже задоволей покупкою і всім рекомендую цей магазин
Alexey Alexandrovich рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: Телевізор Philips 55PUS8818/12, Замовлення №1932

Телевізор відправили швидко без передоплати ще й безкоштовна доставка по акції, приїхав меньше ніж за дві доби новою поштою в ідеальному стані. Гарна ціна яку не підвищують після замовлення як деякі непорядні магазини. На питання по товару відповідають якщо виникають. Чек в електронному вигляді є. Гарантія 2 роки теж не всі дають. Магазином і телевізором задоволений повністю.
Nata Pasevych рекомендує цей магазин
28 жовтня 2024 р.

Купив: Електронна книга з підсвічуванням PocketBook 618 Basic Lux 4 Black (PB618-P-CIS, PB618-P-WW), Замовлення №1920

Замовляла електронну книгу, вперше побачила цей сайт і не пожалкувала! Менеджер швидко передзвонив та зорієнтувал з доставкою, обслуговуванням задоволена, ціни найкращі! Процвітання!