Відгуки про Soho

Андрій Савчук рекомендує цей магазин
19 квітня 2025 р.

Купив: Baseus CGNL020001 2000A 20000mAh (1Type-C, 2USB, 3A), Замовлення №1032551999

Покупка пройшла чудово, все було швидко і відповідало заявленою на сайті інформацією.
Відповідь представника «Soho»
Андрій, дуже цінуємо Вашу довіру та приємні слова! Сподіваємось на подальші успішні покупки у нашому магазині! З повагою, менеджер Олександра!
Not Uilson рекомендує цей магазин
17 квітня 2025 р.

Купив: Блок живлення MSI MAG A850GL PCIE5, Замовлення №338590734

Блок живлення прийшов в зазначений термін неушкодженим на в надійному пакуванні. Мав питання з приводу отримання гарантованого талону, служба підтримки швидко вирішила моє питання
Відповідь представника «Soho»
Вдячна, що обрали наш інтернет-магазин і знайшли час залишити відгук! З повагою, менеджер Дарина!
Олександр Лисенко рекомендує цей магазин
2 квітня 2025 р.

Купив: Ноутбук ASUS TUF Gaming A15 FA507NVR Mecha Gray (FA507NVR-LP003), Замовлення №337189971

Відповідь представника «Soho»
Олександр, нам дуже приємно, що Ви залишили таку позитивну оцінку! Буду рада майбутнім покупкам! З повагою, менеджер Олександра!
Андрей Дейнека рекомендує цей магазин
2 квітня 2025 р.

Купив: Ноутбук Lenovo Legion 5 16IRX9 Luna Gray (83DG0079RA), Замовлення №336955403

Купив ноутбук Lenovo Legion 5 16IRX9 Luna Gray (83DG0079RA). Все добре. Ноутбук класний. Магазин відпрацював чітко. Нарікань немає
Відповідь представника «Soho»
Андрій, дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук! Звертайтеся ще! З повагою, менеджер Олександра!
hqqgzxb5hk рекомендує цей магазин
31 березня 2025 р.

Купив: акустична система Kisonli T-004 Black, Замовлення №42056654

Купувала нещодавно в них колонки від Кісонлі. На наступний день відправили, навіть подзвонили сказали, коли буде відправка. Була вдячна що на НП дали переглянути товар. Колонки мають круте звучання, однозначно рекомендую, буду ще замовляти))
Відповідь представника «Soho»
Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук! Звертайтеся ще! З повагою менеджер Альбіна!
Денчик Павлов рекомендує цей магазин
20 березня 2025 р.

Купив: Геймпад GamePro GPS13W White, Замовлення №334987519

Відповідь представника «Soho»
Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук! Звертайтеся ще! З повагою, менеджер Дарина.
Denis Poznyakov рекомендує цей магазин
20 березня 2025 р.

Купив: Ноутбук Gigabyte G6X 9KG 2024 (9KG-43EE854SD) Gunmetal Gray, Замовлення № 334370210.

Купував ноутбук Gigabyte G6X 9KG 2024 (9KG-43EE854SD).Замовлення робив у Чернівці з отриманням у магазині-партнері. Деталі уточнив по телефону.Оперативно доставили. На обслуговування нарікань не має. Рекомендую
Відповідь представника «Soho»
Денис, вітаю з вдалою покупкою! Працюємо оперативно та якісно для наших клієнтів! З повагою, менеджер Дарина.
ALT рекомендує цей магазин
14 березня 2025 р.

Купив: Планшет Blackview Tab 60 Pro 4/128GB Blue, Замовлення №333291334

Планшет йде з захисним склом і чохлом в комплекті
Відповідь представника «Soho»
Вдячна, що обрали наш інтернет-магазин і знайшли час залишити відгук! З повагою, менеджер Дарина.
VXsepsis рекомендує цей магазин
12 березня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном JBL Tune 720BT Black (JBLT720BTBLK), Замовлення №333984680

Оформив доставку у точку видачі Розетки, бо вона поруч. Заводська упаковка ціла, навушники чудово працюють. Перевірив при отриманні.
Відповідь представника «Soho»
Вітаю з вдалою покупкою! Працюємо оперативно та якісно для наших клієнтів! З повагою менеджер Альбіна
Taras Tetyuk рекомендує цей магазин
12 березня 2025 р.

Купив: Ноутбук HP 255 G9 (9M3G2AT), Замовлення №334239983

Відповідь представника «Soho»
Тарас. Вдячна, що обрали наш інтернет-магазин і знайшли час залишити відгук! З повагою менеджер Альбіна!