Відгуки про UTC- комп'ютерний магазин

FoxWithSword рекомендує цей магазин
15 квітня 2025 р.

Купив: Вентилятор Noctua NF-A20 PWM chromax.black.swap, Замовлення №77976

Купую вперше, доставка швидка і оперативна!
Oleg Volkov рекомендує цей магазин
7 квітня 2025 р.

Купив: SSD накопичувач TEAM MP33 512 GB (TM8FP6512G0C101), Замовлення №77770

Швидко зв?язались, підтвердили замовлення і в той самий день відправили. Дуже дякую за якісне та швидке обслуговування!
Дякуємо за відгук! Чекаємо на Вас знову!
ValentBond не рекомендує цей магазин
29 березня 2025 р.

Купив: Материнська плата ASUS TUF GAMING B450M-PLUS II, Замовлення №77583

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Не сподобалося: повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Відповідь представника «UTC- комп'ютерний магазин»
Дякуємо за відгук! Прохання звернутися до нас. Докладемо всіх зусль для вирішення Вашого питання.
Vasil рекомендує цей магазин
21 березня 2025 р.

Купив: DDR4 Kingston FURY 32 GB (2x16GB) DDR4 3200 MHz Beast Black (KF432C16BB1K2/32), Замовлення №77524

Все супер
Alexander рекомендує цей магазин
17 березня 2025 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 7 7800X3D (100-000000910), Блок живлення Chieftec ATMOS 850W (CPX-850FC), Материнська плата ASUS TUF GAMING B850M-PLUS WIFI (90MB1IY0-M0EAY0), Замовлення №77343

Впервые покупал в этом магазине, все супер! Перезвонили очень быстро, предложили несколько вариантов оплаты. Позже объединили два заказа в один чтоб не платить дважды за доставку. Отправили в тот же день. Самое важное - все было в наличии и одни из самых низких цен.
Александр Мареев рекомендує цей магазин
15 березня 2025 р.

Купив: Модуль памяті DDR5 2x16GB/6000 Kingston Fury Beast Black (KF560C36BBE2K2-32), Замовлення №77162

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Неймовірно приємний досвід покупки! Консультант ввічливий, уважний і дуже компетентний, допоміг обрати найкращий варіант. Доставка приємно здивувала швидкістю – товар отримав навіть раніше, ніж очікував. Ціни нижчі, ніж у багатьох інших магазинах. Тепер це мій улюблений магазин для онлайн-шопінгу!
Алексей Трихлеб рекомендує цей магазин
14 березня 2025 р.

Купив: G.Skill 32 GB DDR4 (2x16GB) 3200 MHz Ripjaws V, ASUS TUF GAMING A520M-PLUS II ASUS TUF GAMING A520M-, Замовлення №77010

Всім рекомендую цей магазин, адже купую вже не перший раз в ньому і все чудово. І товари, і строки доставки так ще й ціна гарніша ніж в більш відомих магазинах. Тому купую сам і рекомендую всім!
DenisY рекомендує цей магазин
14 березня 2025 р.

Купив: microSDXC Kingston 256 GB microSDXC Class 10 UHS-I U3 Canvas Select Plus + SD Adapter (SDCS2/256GB), Замовлення №77348

Рекомендую магазин! Гарна ціна, швидко зв?язалися та оформили замовлення. Доставка по місту Київ як було домовлено по часу, зазделегідь попередили. Все Супер!!!
Сергей Подгаевский рекомендує цей магазин
10 березня 2025 р.

Купив: Intel Core i5-14600KF (BX8071514600KF), Замовлення №77223

Купував в цьому магазині, тому що ціна була найдешевша.Відправили товар вчасно ,як і обіцяли.Магазин рекомендую до покупки.
Maksym рекомендує цей магазин
4 березня 2025 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 5 9600X (100-000001405), Замовлення №77066

Замовляв процесор і відеокарту. Знайшов через hotline. Ціна дійсно нижча ніж в інших магазинах. Наявність і актуальність ціни підтвердили. Треба робити переказ повної суми на рахунок, для мене це не проблема, оскільки замовляю в магазині з відгуками, тому робити накладний платіж НП і платити ще зверху за зворотній переказ не бачу сенсу. Відправили замовлення в той же вечір. Сервісом задоволений.