Відгуки про UTC- комп'ютерний магазин

Alex Andr рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Жорсткий диск Toshiba Canvio Basics 2022 4 TB Black (HDTB540EK3CA), Замовлення №84201

По телефону розповіли на всі питання, замовлення через сайт. Доставили раніше, ніж перебачалося, дали чек та гарантійний талон. Товар належнї якості. Все добре
Lousy Sniper рекомендує цей магазин
9 квітня 2026 р.

Купив: Материнська плата ASUS TUF GAMING B850-PLUS WIFI (90MB1J30-M0EAY0), Замовлення №83540

Никита Соколовский рекомендує цей магазин
2 квітня 2026 р.

Купив: Відеокарта ASUS DUAL-RTX5060-O8G (90YV0N12-M0NA00), Блок живлення Chieftec Vita SM3 850W (BPX-850-C), Замовлення №83987

Roman Stoliaruk не рекомендує цей магазин
18 березня 2026 р.

Купив: Геймерський ігровий стіл Cougar E-Star 120 Black, Замовлення №83790

denort рекомендує цей магазин
11 березня 2026 р.

Купив: Повітряне охолодження Noctua NH-U12S, Замовлення №83738

После оплаты отправили очень быстро, товаром доволен.
feodan рекомендує цей магазин
3 березня 2026 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 7 7800X3D (100-000000910), Замовлення №83633

Зателефонували, сказали час прибуття товару, приїхав, забрав. Все як домовлялися.
Владимир рекомендує цей магазин
24 лютого 2026 р.

Купив: Повітряне охолодження Noctua NH-L12Sx77, Замовлення №83575

Покупаю уже давно в данном магазине, всё быстро, сделал заказ после обеда, очень попросил выслать в тот же день, выслали без проблем. Наличие товара всегда соответсвует сайту, и цена совпадает, в отличии от других магазинов здесь. В общем рекомундую
Алина Малина рекомендує цей магазин
22 лютого 2026 р.

Купив: SSD накопичувач Kingston NV3 1 TB (SNV3S/1000G), Замовлення №83461

Юрий П рекомендує цей магазин
21 лютого 2026 р.

Купив: asus материнская плата tuf gaming a520m-plus ii , Замовлення №83432

Замовляв материнську плату asus tuf gaming a520m-plus ll,відправили вчасно,по якості все добре
Ai рекомендує цей магазин
21 лютого 2026 р.

Купив: DDR4 G.Skill 16 GB DDR4 3000 MHz Aegis (F4-3000C16S-16GISB), SSD накопичувач Apacer AS2280P4 512 GB (AP512GAS2280P4-1), Корпус 2E GAMING GALAXY (2E-G2055), Процесор AMD Ryzen 7 5700G (100-000000263), Монітор MSI Pro MP251 (9S6-3PC2CM-002), Замовлення №83227

Замовляв запчастини для збірки ПК, все ок. SSD AS2280P4 512GB виявився з браком (перейшов в режим тільки читання через кілька годин роботи), замінили без проблем на протязі 2 тижнів.