Купив: SSD накопичувач Samsung 990 PRO 1 TB (MZ-V9P1T0BW), Замовлення №75727
Купив: SSD накопичувач WD Black SN850X 2 TB (WDS200T2X0E), Замовлення №76223
Купив: Samsung 990 EVO Plus Piccolo 1 TB (MZ-V9S1T0BW), Замовлення №76142
Купив: Матплата, озу, охолодження, м2 ссд, 4060, Замовлення №74088
Купив: Вентилятор Noctua NF-S12A PWM, Замовлення №76029
Купив: SSD накопичувач Samsung 970 EVO Plus 1 TB (MZ-V7S1T0BW), Замовлення №76104
Купив: SSD накопичувач Samsung 970 EVO Plus 1 TB (MZ-V7S1T0BW), Замовлення №75871
Купив: Блок живлення Chieftec A-80 CTG-750C, Замовлення №75763
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Жорсткий диск Toshiba Canvio Basics 2022 1 TB Black (HDTB510EK3AA), Замовлення №74761
Купив: SSD накопичувач Samsung 990 EVO Plus 1 TB (MZ-V9S1T0BW), Замовлення №75994