Відгуки про UTC- комп'ютерний магазин

Вчора

Купив: SSD накопичувач WD Black SN770 1 TB (WDS100T3X0E), Замовлення №83111

Michael рекомендує цей магазин
23 січня 2026 р.

Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) TP-Link Archer AX12, Замовлення №83100

Обработали заказ быстро и на следующий день доставили. Не в первый раз заказываю в этом интернет-магазине, всё всегда на высоте. Товар в заводской пленке без следов вскрытия, всё как заказывал
Григорий Дычок рекомендує цей магазин

Купив: Зарядна станція Marstek Mercury M2200, Замовлення №83002

Удачная покупка. Думал что в наличии нет, но заказал на всякий случай. Искал именно эту зарядную станцию. По адекватной цене . Перезвонили, попросили частичную предоплату , как в условиях. Обещали прислать через день станция приехала на следующий день утром. Удивила. Все красиво, новенькая, работает. Спасибо. Доволен. Рекомендую
Олег Кудряшов рекомендує цей магазин
23 січня 2026 р.

Купив: Відеокарта Palit GeForce RTX 5060 Ti Infinity 3 16GB (NE7506T019T1-GB2061S), Замовлення №123355

Консультант розповів все що було потрібно. Вислали через пару годин після замовлення. Все добре.
Sergey Zaychenko рекомендує цей магазин
14 січня 2026 р.

Купив: Marstek Mercury M2200, Замовлення №82985

dn90 не рекомендує цей магазин
12 січня 2026 р.

Хотів купити: Вентилятор Noctua NF-P12 PWM, Замовлення №82948

Не відповідає фактичній наявності товару. Можливо замовити неіснуючий товар. Не читають коментар до замовлення, в тому числі не враховують переважний канал комунікації.
Виктор рекомендує цей магазин
11 січня 2026 р.

Купив: Жорсткий диск Silicon Power Armor A60 5 TB (SP050TBPHDA60S3K), Замовлення №82626

Замовив зовнішнього монстра - SP A60 5 TB. Написали у Viber до обіду й одразу скинули реквізити на оплату. Замовлення відправили миттєво, наступного дня посилка вже була в мене. У коробці лежав фіскальний чек та заповнений гарантійний талон. Термін гарантії збігається із заявленим на сайті, що було дуже приємним сюрпризом. Покупкою задоволений і тим, що не довелося тріпати собі нерви.
xfiles рекомендує цей магазин
7 січня 2026 р.

Купив: Ноутбук Lenovo Legion 5 15IRX10 (83LY0000US), Замовлення №846478

Швидко доставили замовлення у відділення, на сайті зручна карта як знайти (кар дачі) там багато торгових точок і без карти було б нереально. Ціна, гарантія, чек, все на місці. Рекомендую.
mr. Amigos рекомендує цей магазин
2 січня 2026 р.

Купив: Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti WINDFORCE MAX OC 16G (GV-N506TWF2MAX OC-16GD), Замовлення №82759

Відповідь представника «UTC- комп'ютерний магазин»
Дякуємо за відгук! Чекаємо на Вас знову.
Aleks рекомендує цей магазин
31 грудня 2025 р.

Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) TP-Link Archer AX55, Замовлення №82800

Відповідь представника «UTC- комп'ютерний магазин»
Дякуємо за відгук! Чекаємо на Вас знову.