Відгуки F.ua „ТОЙ САМИЙ“ магазин | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин F.ua „ТОЙ САМИЙ“ магазин

Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
5.7 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 169 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    75% 17% 8%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    64% 30% 6%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    61% 9% 30%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    70% 15% 15%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    50% 21% 29%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    20% 22% 58%
  • Сервісна підтримка організована добре
    20% 27% 53%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    42% 57% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
11
14
61
2039
Негативні
18
32
108
919
На основі покупки
24
39
140
2716
Усі відгуки
29
46
169
3139
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
5.1
4.9
5.7
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 9 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
умови оплати
наявність
відвантаження
розгорнути

Дуже неприємні враження. Замовив 2 монітори по ціні 10184 грн/шт. (замовлення №044172907). На одному виявилася велика кількість битих пікселів, тому відмовився від нього. Так вони мені через тиждень хотіли його ж і продати (замовлення №044533328) під виглядом уцінки через невелике пошкодження пакування (я ж його розпаковував для перевірки) УВАГА! вже на 704 грн дорожче. Тобто замість того щоби чесно вказати, що на матриці є биті пікселі і зробити на нього знижку, вони намагаються продати його ще розгорнути

Відповідь представника «F.ua „ТОЙ САМИЙ“ магазин»

Шановний Клієнт, нам дуже шкода за завдані незручності. Наша команда вже зв’язалась з вами для владнання питання. Ще раз перепрошуємо за незручності й дякуємо за Ваше розуміння. Щиро сподіваємося, що всі Ваші наступні покупки пройдуть вдало.

Завжди Ваш, Назар Шевчук.

Керівник відділу піклування про клієнтів в інтернет-магазині

 Дякую, мою проблему вирішено

Номер замовлення: 044533328
Монітор LCD 27
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Вчасно, замовлення без передоплати.
Окрема подяка за швидкий обмін розміру.
Все супер.

Відповідь представника «F.ua „ТОЙ САМИЙ“ магазин»

Володимир, вдячні Вам за приємний відгук та високу оцінку.

Завжди Ваш, Назар Шевчук.

Керівник відділу піклування про клієнтів в інтернет-магазині

Номер замовлення: 044477709
Кросівки new balance 327
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купил AIO, попался брак, неработающая помпа, магазин без проблем вернул деньги в течении 10 минут

Відповідь представника «F.ua „ТОЙ САМИЙ“ магазин»

Шановний Клієнт, щиро дякуємо Вам за те що рекомендуєте наш магазин іншим покупцям!

Завжди Ваш, Назар Шевчук.

Керівник відділу піклування про клієнтів в інтернет-магазині

Номер замовлення: 044738489
Водяное охлаждение QUBE QB-OLWC360C
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 5 серпня 2022 р.
наявність
оформлення замовлення
умови оплати
відповідність ціни

Ціна не відповідає заявленій

Відповідь представника «F.ua „ТОЙ САМИЙ“ магазин»

Роман, перепрошуємо. Зазвичай ми підтримуємо актуальну інформацію ціни та наявності товару, але інколи початкові відомості не відповідають дійсності. Ціни на товар мають властивість змінюватися, тим більш в цей важкий час. Ще раз перепрошуємо за незручності й дякуємо за Ваше розуміння.

Завжди Ваш, Назар Шевчук.

Керівник відділу піклування про клієнтів в інтернет-магазині

Optimeal для кошенят 4кг
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
відповідність ціни
наявність
відвантаження

Делал заказ двух мониторов. Подтвердили заказ. В целом из-за доллара, цена выросла на ~3к этого монитора. Спустя дней 5, мне позвонил менеджер, сообщить, что поставщик сообщил, что мониторов нету. Типо есть какие-то другие (по новому курсу). Спустя ~неделю у них в наличии появилось именно 2 таких монитора (чисто совпадение :)), но уже по более высокой цене.

Я потерял время и 6 тысяч гривен (мог заказать в другом магазине и забрать на следующий день).

В целом, так как, являюсь(или являлся?) розгорнути

Відповідь представника «F.ua „ТОЙ САМИЙ“ магазин»

Шановний Максим, на жаль, замовленої моделі справді не було в наявності. Трапилась помилка в інформації від постачальника. На цей час дійсно цей монітор є в наявності, але від іншого постачальника та по іншій ціні. Нам шкода, що покупка не відбулася. Докладаємо зусиль, щоб подібних ситуацій більше не траплялось.
Впевнені, що всі ваші наступні покупки пройдуть вдало, дякуємо!

Завжди Ваш, Назар Шевчук.

Керівник відділу піклування про клієнтів в інтернет-магазині

Номер замовлення: 044172986
Монитор LCD 27
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару

Замовили 3 стільці. Все було добре, до того як чоловік їх зібрав. На одному зі стільців не працює газліфт. Подала заявку на заміну, передзвонили миттєво, сказали, що завтра зі мною зв'яжуся з тех сервісу. Завтра передзвонили з сервісу, сказали, щоб ми відзняли фото або відео де явно видно проблему і відправили їм на вайбер. А вони зв' яжуться з постачальником і завтра повідомлять чи доведеться відправляти на заміну весь стілець чи тільки механізм. І от вже рівно тиждень ніяк не настане "завтра". розгорнути

Відповідь представника «F.ua „ТОЙ САМИЙ“ магазин»

Шановна Ірина, нам дійсно дуже шкода, що трапилась ситуація, яка засмутила вас! Наша команда вже зв’язалась з вами для владнання питання! Насправді постачальник затримав доставку запчастин до Вашого стільця. Докладаємо зусиль, щоб подібних ситуацій більше не траплялось. Дякуємо за ваше розуміння!

Завжди Ваш, Назар Шевчук.

Керівник відділу піклування про клієнтів в інтернет-магазині

Стілець барний
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 30 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все вчасно. Зручно.

Відповідь представника «F.ua „ТОЙ САМИЙ“ магазин»

Олексію, щиро дякуємо Вам за те що рекомендуєте наш магазин іншим покупцям!

Завжди Ваш, Назар Шевчук.

Керівник відділу піклування про клієнтів в інтернет-магазині

Номер замовлення: 044070152
sport Боксерська груша
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Перед замовленням я перечитав більше 50 коментарів на хотлайні про схему, коли дзвонять через 1-2 дні і вибачаються що товару насправді немає, і вирішив спробувати.
Замовив відеокарту по не поганій ціні (29 тис), і через 5 хвилин після замовлення почались дивні дії зі сторони магазину. Вони змінили ціну на товар 2 рази. Спочатку на 33 тисяч, а потім на 39 тисяч. Але у замовлені залишилася стара ціна. Передзвонив оператор, підтвертив замовлення, я перепитав чи точно товар є, бо я читав відгуки. розгорнути

Відповідь представника «F.ua „ТОЙ САМИЙ“ магазин»

Шановний Іван, як це не прикро нам визнавати, але трапилась помилка в інформації від постачальника і дійсно вказаної моделі в них в наявності не було і повідомили вони нам про це на наступний день після оформленого Вами замовлення. Недаремно при підтвержденні замовлення менеджер спочатку назвав вам ціну 33 тисячі, але потім виправився, побачивши що в прайсі "світиться" ще одна одиниця товару від іншого постачальника за 28999 грн.
Нам шкода, що Ваша покупка не відбулася. Докладаємо зусиль, щоб розгорнути 

Номер замовлення: 044639077
Відеокарта MSI GeForce RTX3070 Ti 8Gb GAMING X TRIO (RTX 3070 Ti GAMING
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 липня 2022 р.
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличный магазин ровная заделка)) Рекомендую

Відповідь представника «F.ua „ТОЙ САМИЙ“ магазин»

Миколай, дякуємо Вам за найвищу оцінку роботи нашого магазину! Чєкаємо на Ваші нові замовлення :)

 Дякую, мою проблему вирішено

Номер замовлення: 044971127
Велосипед UP
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
умови оплати
наявність
відвантаження
розгорнути

1. 26 липня зробив замовлення
2. Не зміг підняти трубку при дзвінку
3. Передзвонив через годину. Запевнили, що замовлення прийняте, але мені ще передзвонять.
4. Отримав смс, що замовлення прийняте. А на сайті має статус "комплектується"
5. 27 липня, я подзвонив до них, оскільки обіцяного дзвінка не було. Запевнили, що моє замовлення є, а про його статус повідомлять окремо.
6. Через годину подзвонили і повідомили, що відмінили моє замовлення, бо товар зарезервувала людина 1 годину тому. розгорнути

Відповідь представника «F.ua „ТОЙ САМИЙ“ магазин»

Шановний Клієнт, дякуємо, що повідомили нам про цей випадок.
Даний товар продає на нашому майданчику продавець Hubber і ми вже зв'язалися з ними з проханням владнати ситуацію, яка виникла.
Зі свого боку вони нам повідомили, що цей товар був в єдиному екземплярі, та поки вони намагалися Вам дотелефонуватися для підтвердження замовлення, з'явився ще один покупець, який виявився більш спритним та зробив одразу передплату по замовленню і таким чином забрав цю останню одиницю товару.
Наша команда розгорнути 

Номер замовлення: 044477119
Рюкзак міський Рюкзак THULE Chasm 26L TCHB-115 (Autumnal) (SKL0145)
  • Вам допоміг цей відгук?