Відгуки Винавто | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Винавто

 Hаписати відгук
Вибрані 29 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    85% 14% 1%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    92% 7% 1%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    75% 10% 15%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    89% 10% 1%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    75% 3% 22%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    28% 3% 69%
  • Сервісна підтримка організована добре
    42% 7% 51%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    82% 17% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
9
12
23
112
Негативні
1
3
6
35
На основі покупки
9
12
26
132
Усі відгуки
10
15
29
151
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 7 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Рекомендую даний магазин. Сервіс та обслуговування на висоті. Магнітола працює відмінно.

Номер замовлення: 2271
TeYes CC3
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Номер замовлення: 4132
Ліхтар тактичний Fenix PD40R V2.0
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 24 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказал оформили очень быстро и четко!
Пришёл забрал отзывчивый персонал качественно.
Огромное спасибо за сервис буду рекомендовать.:)

Номер замовлення: 4096
Man Kung MK-AAL30-2219
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 19 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Искал лук на подарок отцу.
Нашёл на хотлайне самую дешёвую цену, и расположение офиса было очень удобное.
Оформил заказ, мне перезвонили - подтвердили оформление, и сказали завтра ждать смс о поступлении.
На следующий день пришла смс, я приехал получать свой заказ, товар соответсвует описанию
Все отлично
Сотрудники магазина, рассказали как правильно пользоваться, все показали, дали консультацию
Покупкой и сервисом остался очень доволен
Огромное спасибо
Оценка 10/10

Номер замовлення: 4025
Лук блочный Man Kung NCB75Fossil KIT
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Искал конкретно эту модель , нигде не было в наличии, ребята быстро нашли нужную мне модель, проконсультировали и дали отличную цену. Очень доволен покупкой и обслуживанием . 20 метров от метро! Очень большой ассортимент классных товаров !
Рекомендую всем !!!

Номер замовлення: 5327
Letterman sidekick
Letterman sidekick
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Покупал в этом магазине уже не раз. Могу сказать, что все ножи, которые я покупал - оригинал. Цена всегда самая приятная была, для зареганных на сайте действуют скидки. Выбрал, заказал, доставили на следующий день. Что еще нужно. Отлично, спасибо большое!

Відповідь представника «Винавто»

Спасибо, Олег, за отзыв. Обращайтесь - всегда рады Вам помочь!

Номер замовлення: 1850
Ruike M108-TZ
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купив тут штатну магнітолу Teyes на Тойота Камрі 70. Менеджер підібрав по фото торпеди. Посилка надійшла за 1 день після замовлення, гарно запакована. Сама магнітола і всі конектори до неї виглядає дуже пристойно, але ще не встановлював. Сервісом магазину дуже задоволений!

Номер замовлення: 1810
Штатная магнитола TeYes CC3 4GB+64GB A 4G+WiFi для Toyota Camry 70 2017-2020
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 квітня 2022 р.
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення
умови оплати

Дуже не задоволен. Товар наложкой не відправляють, хоча на сайті ця послуга задекларованна. Всім буду розповідати як дуже поганий інтернет-магазин. На сьогоднішній день военний стан не знімає з продавця задекларованних послуг. Я Скліменок Валерій користуюсь інтернет-магазинами і мені відправляють товар наложкою не зважаючи на яку сумму я замовляю, а це приблизно до 50 000.00 грн.

Відповідь представника «Винавто»

На сьогоднішній день, на жаль, є великий дефіцит деяких товарів у постачальників. І є клієнти, які не забирають товар у відділенні чи самовивозом при оформленні замовлення з таким видом доставки. Тому, змушені брати передоплату, як гарантію того, що клієнт дійсно має намір купити товар. У разі відмови від отримання, кошти повертаються. На сайті ця інформація представлена.

Номер замовлення: 32625
пневматического пистолета Umarex Browning Buck Mark URX
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дякую консультанту Юрію за поміч у підборі налобніка. Покупка перевершила всі мої сподівання. Мега крутий, легкий, зручний при одяганні/зніманні, світить яскраво, зручно заряжати, якісна резинка та вся фурнітура. Доставили Новою Поштою за 2 дня. Запаковано добре.

Ліхтар налобний Olight Array
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 25 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Рекомендую даний магазин. Купувала ніж. Ціна найнижча, проконсультували дуже кваліфіковано та відправили швидко.
Позитивні враження, магазин рекомендую.

Відповідь представника «Винавто»

Дякуємо за позитивний відгук, з вами також приємно мати справу. Звертайтесь ще, будемо раді допомогти.

Номер замовлення: 32524
Ніж Morakniv Garberg C (13716)
  • Вам допоміг цей відгук?