Відгуки TELEMART.UA | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин TELEMART.UA

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
8.9 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 212 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    92% 4% 4%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    92% 4% 4%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    64% 2% 34%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    90% 4% 6%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    78% 3% 19%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    29% 9% 62%
  • Сервісна підтримка організована добре
    47% 6% 47%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    88% 11% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
46
62
184
1372
Негативні
9
14
28
308
На основі покупки
54
73
201
1589
Усі відгуки
55
76
212
1722
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
8.8
8.7
8.9
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • Сьогодні
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Покупал в магазине ноутбук GIGABYTE AORUS 17G. До этого пытался заказть в других магазинах - в одном не было в наличии, в другом попросили внести предоплату 100%. В этом же магазине нужно было оплатить только 10% перед отправкой. Так же у них была акция и вместе с этим ноутбуком в подарок шли относительно неплохие наушники и мышка. Еще приятным бонусом было то, что не было процента за достаку по новой почте. Ноутбук отправили вовремя, никаких проблем с товаром не было. Рекомендую

Ноутбук GIGABYTE AORUS 17G (AORUS_17G_KD-72RU325SD)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

купувала відеокарту, товар в наявності, справний)
по телефону проконсультували чітко щодо характеристик і сумісності з моїм залізом (материнська плата, проц), в магазині консультант Артем якісно попрацював - встановив саму карту, встановив драйвери, перевірили налаштування навіть в біосі)
всім задоволена, дякую!
рекомендую магазин )

Номер замовлення: 935705
Nvidia GeForce RTX 3060
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Собрались обновлять комплектующие компьютера, а именно видеокарту, корпус и блок питания, подобрали нужные комплектующие на сайте телемарта и оформили заказ. Через несколько дней приехали забрали, так как заказ уже был готов. Дома при пересборке компьютера возникли некоторые проблемы, компьютер не хотел нормально работать. Подумали на несовместимость комплектующих либо на неисправность новых, после чего вновь обратились в телемарт за диагностикой, дабы понять в чем же проблема. Отвезли весь розгорнути

Номер замовлення: 929187
Видеокарта MSI GeForce RTX 3080 Ti GAMING X TRIO 12288MB (RTX 3080 Ti GAMING X TRIO 12G)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Замовляв послугу збірки ПК, на телемарті на +-10% ціни більші ніж в інших магазинах, думав це тому що у магазина є ім'я і РЕАЛЬНА гарантія. Вийшло так що мене не влаштувала відеокарта, 3 місяці гарантії і вона шла без коробки, просто в пакетику (і звісно магазин про це ніяк попереджує), хотів її обміняти на іншу, 14 днів ще не пройшло, як і очікувалось - повернути неможливо
Не рекомендую магазин, якщо потрібно зібрати ПК є багато аналогічних і відомих магазинів, можливо хоч в них ви будете мати розгорнути

Номер замовлення: 930132
Видеокарта AsRock Radeon RX 5600 Challenger D 6144MB (RX5600 CLD 6G)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Мне понравилось, что это ЕДИНСТВЕННЫЙ магазин, в котором экслюзивно продавалась мышка Endgame xm1r, которую я всегда хотел. ТАК ЕЩЕ и провододержатель был по акции в подарок. К сожалению мне мышка не подошла из-за слишком мягких кликов, нажимющихся под весом пальца. Но факт того, что это единственный магазин в Украине, который озадачился наличием экслюзивного товара - мне понравилось, побольше бы таких и товаров, и магазинов. И еще классный сам магазин. Визуально красивый и с молодыми вежливыми розгорнути

Endgame xm1r
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 30 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Хороший магазин, хорошее обслуживание

Номер замовлення: 934495
Система охлаждения Deepcool GAMMAXX GTE V2 Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 30 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
умови оплати
наявність
відвантаження
розгорнути

Ужасный магазин, потому что я заказывал посылку 27 числа мне сказали что она будет идти около двух дней в итоге мне посылка пришла 4 числа следующего месяца ???? НЕ РЕКОМЕНДУЮ ПОКУПАТЬ У НИХ.

Оперативная память и ссд диск
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Третий мой заказ и как по мне весьма удачный. Накопитель на 2TB формата М2 за примерно 100$. Да они бу, но как я понял у них состояние от 50% до 90% (но в моем случае CrystalDiskMark пишет 99% ресурса диска), +гарантия на год. К диску был куплен переходник в PCI-E x4 всего за 59 грн но при этом весьма качественный

Номер замовлення: 934443
T-Adapter M.2 to PCI-E x4
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

В цей раз покупкой не задоволений. Придбав клавіатуру, мало того що сама по собі клавіатура не сподобалась, так ще й зверху була помітна царапина, на жаль на пошті не перевіряв. через царапину і не повернеш. Упакував обратно в коробочку, буде на чорний день на заміну...

Номер замовлення: 929806
HyperX Alloy Core RGB Gaming
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Придбав SSD-диск MSI SPATIUM M390 для своєї раніше придбаної збірки. Замовлення зробив на сайті магазину. Відправка була через 5-6 днів, але мене попередили. Вартість доставки передплачена і по ціні дешевше ніж пропонує перевізник. Чек в наявності. Гарантія оформлена. Диск працює без нарікань. Встановив для зберігання даних (не системний). Потреби у поверненні або скарги не було. Товар і магазин рекомендую.

Номер замовлення: 929197
SSD-диск MSI SPATIUM M390 3D NAND TLC 1TB M.2 (2280 PCI-E) NVMe (S78-440L650-P83)
  • Вам допоміг цей відгук?