Відгуки Uamax | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Uamax

Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
 Hаписати відгук
Вибрані 10 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    80% 10% 10%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    90% 10% 0%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    90% 0% 10%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    90% 0% 10%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    60% 0% 40%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    0% 0% 100%
  • Сервісна підтримка організована добре
    60% 0% 40%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    80% 20% 0%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
0
0
8
21
Негативні
1
2
2
27
На основі покупки
0
0
8
23
Усі відгуки
1
2
10
48
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 13 липня 2022 р.
не вказано
наявність

Інформація щодо наявності товару не відповідає дійсності.

Відповідь представника «Uamax»

Доброго дня! На нашому сайті товари маркуються "є в наявності", але терміни доставки бувають різними, по телефону або в чаті співробітники завжди уточнюють це. Перепрошуємо за незручності. Дякуємо за відгук!

Amica ED57369XA+ X-Type Steam
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 квітня 2022 р.
наявність
оформлення замовлення
умови оплати
відповідність ціни

Ціна не відповідає дійсності !!! Вводять в оману ,ціна на сайті 15700 грн в дійсності 19000 грн Смартфон Motorola Edge 20 Pro 12/256GB Blue

Смартфон Motorola Edge 20 Pro 12/256GB Blue
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Когда попадаешь в такие места, то понимаешь, что Украина медленно, но уверенно движется в Европу. Качественный сервис, приятный вежливый персонал, который всегда даст толковый совет. В такие места хочется возвращаться. Спасибо вам за качественный товар смарт-часы Samsung Galaxy.

Відповідь представника «Uamax»

Дякуємо за відгук!

Номер замовлення: 16307
Смарт-часы Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Black Aluminium (SM-R830NZKASEK)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купила пароочисник, справно працює, гарантія та чек в коробці також.

Номер замовлення: 15663
Пароочисник Karcher SC5 Easy Fix
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Квалифицированные работники,достойно проконсультируют и помогут сделать разумный выбор техники.Хорошо владеют арсеналом характеристик и функций устройств,приятны и коммуникабельны.Служба поддержки тоже на высоте . Спасибо за покупку!

Відповідь представника «Uamax»

Доброго дня! Дякуємо за відгук, раді були допомогти.

Номер замовлення: 15845
Bose QuietComfort 35 II Black 789564-0010 Навушники з мікрофоном
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличный магазин бытовой техники с интересной и выгодной программой лояльности постоянных клиентов, хорошие условия рассрочки покупки товаров

Номер замовлення: 15691
Смарт часы Garmin vivoactive 4 Slate Stain less Stell Bezel w. Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличный магазин. Приветливый и дружный персонал. При общение с сотрудниками ощущается их профессионализм и желание помочь с выбором техники. Рекомендую

Відповідь представника «Uamax»

Здравствуйте! Рады были помочь. Спасибо, что нашли время оставить нам отзыв.

Номер замовлення: 15687
Смартфон Xiaomi Redmi 9A 4/64 GB Granite Gray
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Огромный выбор техники, приветливые менеджеры, приехали за интернет заказом и получили очень быстро.

Номер замовлення: 15699
Ноутбук Asus Vivo 15 K513EQ
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Брал технику в разных магазинах, в итоге остановился на Zenon. Нравится, что когда возникают проблемы, магазин оперативно их решает, а не отсылает в сервис и т.п.

Відповідь представника «Uamax»

Благодарим за отзыв!

Номер замовлення: 15620
Samsung QE43Q60A Телевізор
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 30 жовтня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Магазин хороший. Наличие товара и обслуживание - на высоте, цены тоже радуют!))
Доставили в срок, дополнительно сообщили о прибытии заказа, при получении проверили, дали чек и гарантийный талон. Буду ещё здесь покупать, рекомендую!)))

Відповідь представника «Uamax»

Спасибо за отзыв и за выбор магазина. Ждем Вас еще)

Номер замовлення: 15574
Canon EF 50mm f/1,8 STM (0570C005) Стандартний об'єктив
  • Вам допоміг цей відгук?