Відгуки SnamiPlus | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин SnamiPlus

 Hаписати відгук
Вибрані 7 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    71% 14% 15%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    71% 28% 1%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    42% 14% 44%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    71% 0% 29%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    71% 0% 29%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    57% 0% 43%
  • Сервісна підтримка організована добре
    57% 0% 43%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    71% 28% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
1
1
5
83
Негативні
0
0
2
52
На основі покупки
1
1
5
98
Усі відгуки
1
1
7
135
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 15 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все прекрасно ! Всім рекомендую !!!

пральна машина

  • 9 грудня 2021 р.
не вказано
наявність

Начали предлагать другой товар. Не рекомендую.

Номер замовлення: 2112/43
Не рекомендую.
Xiaomi Redmi AX5 AX1800 RA67 (DVB4252CN/DVB4258GL) Бездротовий маршрутизатор (роутер)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказывал много разных комплектующих для ПК. Все было согласно цене . Работает отлично . Остался доволен покупкой. Спасибо , snamiplus)))

Відповідь представника «SnamiPlus»

Спасибо за отзыв! Приходите к нам снова!

Видеокарта
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Работой магазина доволен!
Цена соответствовала заявленой.
Отдельная благодарность за быструю отправку. Говорили что отправят на след день, но я попросил если появится возможность, чтоб отправили пораньше. В итоге отправили в тот же вечер а утром уже была у меня. Очень приятно.
Запаковано хорошо - коробка самого товара пришла полностью целая, никаких вмятин, царапин.
Товар видно что новый, нет следов вскрытия, все детальки в запечатаных заводских пакетиках.
По возврату товара:
Как розгорнути

Відповідь представника «SnamiPlus»

Спасибо за хороший отзыв! Хорошего пользования!

GIGABYTE B550 AORUS MASTER Материнська плата

  • 5 жовтня 2021 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність
умови оплати

Магазин размещает объявления о продаже товара по скидочным ценам, при этом на сайте товар указан в наличии, а фактически он отсутствует. Такая ситуация по многим товарным позициям.

Видеокарта Radeon RX 6600 XT, Gigabyte, GAMING OC PRO, 8Gb GDDR6, 128-bit, 2xHDMI/2xDP, 2607/16000 M
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відмінне обслуговування. Дякую

Відповідь представника «SnamiPlus»

Дякуємо за гарний відгук. Будемо раді бачити Вас знов!

Номер замовлення: 2109/22
Чайник MPM MCZ-86, White, 2200W, 1.7 л, дисковый, пластик, автоматическое отключение при закипании,
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 серпня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Товар точь, точь как с витрины магазина, даже гарантийный талончик положили, но что особенно меня меня впечатлило это мгновенная доставка в течение суток.
Магазину +100500 баллов!

Відповідь представника «SnamiPlus»

Спасибо за отзыв! Будем рады видеть Вас в числе постоянных клиентов нашего магазина!

Номер замовлення: 2108/18
Память 16Gb DDR4, 3000 MHz, Goodram IRDM X, Black, 16-18-18, 1.2V, с радиатором (IR-X3000D464L16/16G
  • Вам допоміг цей відгук?