Цена несоответствует, так как сказали что находится в другом городе, надо ещё доплатить, так зачем торговать тем чего нету? Наличие отсутствует для г. Киева
Оберіть ваш варіант
Підсумкова діаграма за останні 12 місяців
Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців
В случаях, когда товара нет на складе в Киеве, а есть только в других городах, отправка товара осуществляется напрямую на Вас Новой Почтой, доставка оплачивается Вами согласно указанным тарифам транспортной компании.
Условия на сайте: https://www.garazh.ua/page/dostavka-i-oplata
Беруть передплату, Потім ні товару, ні грошей. Не рекомендую!
Ціна на 100 грн дорожче. На зауваження, чому на сайті така ціна, а продають по іншій, відповіли що то шины з Росії і ми їх не продаємо. Це дуже добре і я це підтримую. Але нащо тоді тримати на сайті те, що не продаєте? Де логіка? Та обман покупця.
Заказ прошел без проблем, шины доставили вовремя, даже немного быстрее, чем обещали (но тут наверное больше заслуга перевозчика, и это в военное время!). Состояние шин хорошее, год выпуска соответствовал тому, что озвучивали по телефону. Все ОК.
Заказывал в данном магазине шины сказали отправят наложкой без проблем . Шины приехали все ок
16.12.21 замовив 4 шини Cooper Discoverer Winter 235/65 R17 108V XL. Менеджер Роман сказав, що шини 2020 року випуску. На шиномонтажі шиномонтажник звернув увагу на те, що шини виглядають старими і подивився на дату виготовлення. Дата була явно перебита (див. фото: на першому – справжня дата, на 2-мі і 3-му – перебиті дати). На нормальній шини цифри і контури чіткі, а на моїх це було не так. Непрямим доказом перебивки дати була ціна шин. Так і шини 2021 року коштують приблизно 4 300 грн., а 2020 року коштують приблизно 3 700 грн. Я ж купив шини за 2700 грн. Перебиваються дату виготовлення шин тоді, коли їм від 5 до 10 років.
Ні менеджер Роман з "Гараж", ні менеджер зі складу "Західшина", з якого шини відправлялися (м. Луцьк), вперто не визнавали факту перебивки дати виготовлення. Вони погодилися прийняти шини назад, але за доставку в обидва боки повинен був платити я! Мале, що мене намагалися надурити, так я ще повинен був заплатити за доставку шин в обидва боки! Менеджер «Західшини» сказав, що «Гараж» має повернути мені за доставку, і якщо вони цього не зроблять, то він вирахує з них гроші і поверне мені. Коли ж дійшло до діла, сказав, що він нічого подібного не казав. Після довгих баталій менеджер Роман повернув мені за доставку в один бік з власних коштів з його слів.
Потрачено купа часу, нервів і грошей і я залишився без шин!
Висновок: Ніколи не купуйте шини в «Гаражі» та в інших продавців, якщо вони продають вам зі складу «Західшина» у м. Луцьку.
згорнути
В субботу сделал заказ шин, через сайт. Менеджер перезвонил и сказал, что шины нужно подождать до понедельника. Без проблем, жду. В понедельник, в 16.00, жду звонка. Никто не звонит, набираю сам. менеджер говорит, шины так и не приехали, потому что, по их словам, что то напутал поставщик, привез другую модель, а нужной мне модели нет на данный момент во всем Киеве. Предложили замену. Отказался. Очень неприятно, потому что могли предупредить и раньше, а сегодня уже снег и минус и очень рассчитывал сегодня переобуться. розгорнути згорнути
Сначала взяла трубку девушка, и сказала, что она не видит заказ размещенный 2 часа назад на сайте.
Потом позвонив - она послушала и ответила, что она разберется и перезвонит. После этого перезвонила, конечно сказала, что их нет и они в одессе.
после этого мы позвонили и спросили, можно ли отправить другой службой доставки, а не новой почтой, она ответила нет и добавила, что доставка новой почтой будет конечно за ваш счет
после еще одного звонка, взял трубку мужчина, что явно было по ее просьбе, я спросила можно ли забрать эти колеса без почты, а сразу в Одессе. Парень сказал, что переведет на девушку, после 2 гудков, она бросила трубку не взяв ее и последующие звонки уже никто не брал трубку!
Продавцы от Бога! Прямо оооочень заинтересованны в продажах! МОЛОДЦЫ!!!
Не рекомендую!!!!!
згорнути
В целом рекомендую. Изначально заказывал Бриджстоун, но его не оказалось в наличии. Перезаказал в переписке Вайбер на Тойо. По акции -20% прямо на выдаче сделал шиномонтаж на Луговой. Проехав 10км спустило одно колесо, пришлось два раза подкачивать чтобы доехать назад. Переделали без лишних вопросов, жаль только потратил пол дня.
Из плюсов хорошие цены на резину, современное нормальное оборудование на сервисе, работают отлажено и быстро. Но если вы "блондинка", можете оставить много денег за навязываемые услуги рихтовки, смазки-чистки и прочее.
згорнути
Для початку скажу що сервіс сподобався
Ціна на на хотлайні була найнижчою тому замовив не розраховуючи на результат. Принципово вирішив що заберу шини лише самовивозом і гроші сплачу лише коли побачу товар. Менеджер повідомив що шини є у навності і мені повідомлять коли доставлять їх у точку видачі. Я почав обзвонювати інші магазини з вищим рейтингом тому що мало сподівався на те що зможу купипи за самою нижчою ціною на хотлайні бо як правило так виглядає заманювання клієнта. Це було в четвер зранку. В пятницю ввечері мені зателефонували і сказали що я можу забрати товар на вихідних на Луговій 12. Я скасував інші замовлення і сьогодні я вже маю нові шини :)
При видачі сподобалося що
1. видали документ на покупку
2. є гарантія по якій шини обіцяли поміняти якщо виникнуть проблеми при балансуванні
3. гарна і зручна точка видачі. Там же знаходиться каса, склад і шиноремонт.
4. Привітний персонал. Хлопці зі складу принесли шини до моєї машини.
Щоб ви зрозуміли мою радість - шостого листопада я зробив замовлення у іншому магазині і лише 17-го листопада я з великими зусилями зміг повернути свої 23 тисячі гривен.
згорнути
Знайшли помилку в українській версії сайту?
Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter
Повідомити про помилку в українському перекладі