Відгуки Garazh | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Garazh

 Hаписати відгук
Вибрані 15 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    46% 40% 14%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    33% 60% 7%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    53% 6% 41%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    53% 13% 34%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    33% 6% 61%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    6% 13% 81%
  • Сервісна підтримка організована добре
    20% 13% 67%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    33% 66% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
0
2
5
15
Негативні
2
3
10
24
На основі покупки
1
3
8
19
Усі відгуки
2
5
15
40
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 9 липня 2022 р.
оформлення замовлення
умови оплати
відповідність ціни
наявність

Цена несоответствует, так как сказали что находится в другом городе, надо ещё доплатить, так зачем торговать тем чего нету? Наличие отсутствует для г. Киева

Відповідь представника «Garazh»

В случаях, когда товара нет на складе в Киеве, а есть только в других городах, отправка товара осуществляется напрямую на Вас Новой Почтой, доставка оплачивается Вами согласно указанным тарифам транспортной компании.
Условия на сайте: https://www.garazh.ua/page/dostavka-i-oplata

Шины premiorry 185/60 R15
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
відповідність ціни
наявність

Беруть передплату, Потім ні товару, ні грошей. Не рекомендую!

Шина Yokohama Geolandar A/T G015 265/70 R17 113T OWL внедорожная Всесезонные

  • 22 квітня 2022 р.
наявність
оформлення замовлення
умови оплати
відповідність ціни

Ціна на 100 грн дорожче. На зауваження, чому на сайті така ціна, а продають по іншій, відповіли що то шины з Росії і ми їх не продаємо. Це дуже добре і я це підтримую. Але нащо тоді тримати на сайті те, що не продаєте? Де логіка? Та обман покупця.

Шина Bridgestone Ecopia EP300 175/65 R15 84H
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказ прошел без проблем, шины доставили вовремя, даже немного быстрее, чем обещали (но тут наверное больше заслуга перевозчика, и это в военное время!). Состояние шин хорошее, год выпуска соответствовал тому, что озвучивали по телефону. Все ОК.

Kumho Ecowing ES01 KH27
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказывал в данном магазине шины сказали отправят наложкой без проблем . Шины приехали все ок

Шина Michelin Primacy 4+ 245/45 R18 100W XL
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
повернення товару
сервісна підтримка


16.12.21 замовив 4 шини Cooper Discoverer Winter 235/65 R17 108V XL. Менеджер Роман сказав, що шини 2020 року випуску. На шиномонтажі шиномонтажник звернув увагу на те, що шини виглядають старими і подивився на дату виготовлення. Дата була явно перебита (див. фото: на першому – справжня дата, на 2-мі і 3-му – перебиті дати). На нормальній шини цифри і контури чіткі, а на моїх це було не так. Непрямим доказом перебивки дати була ціна шин. Так і шини 2021 року коштують приблизно 4 300 грн., а розгорнути

Шина Cooper Discoverer Winter 235/65 R17 108V XL - 4 шт.
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 грудня 2021 р.
відповідність ціни
наявність

В субботу сделал заказ шин, через сайт. Менеджер перезвонил и сказал, что шины нужно подождать до понедельника. Без проблем, жду. В понедельник, в 16.00, жду звонка. Никто не звонит, набираю сам. менеджер говорит, шины так и не приехали, потому что, по их словам, что то напутал поставщик, привез другую модель, а нужной мне модели нет на данный момент во всем Киеве. Предложили замену. Отказался. Очень неприятно, потому что могли предупредить и раньше, а сегодня уже снег и минус и очень розгорнути

Goodyear UltraGrip Ice+ 185 60 15
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 грудня 2021 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Сначала взяла трубку девушка, и сказала, что она не видит заказ размещенный 2 часа назад на сайте.
Потом позвонив - она послушала и ответила, что она разберется и перезвонит. После этого перезвонила, конечно сказала, что их нет и они в одессе.
после этого мы позвонили и спросили, можно ли отправить другой службой доставки, а не новой почтой, она ответила нет и добавила, что доставка новой почтой будет конечно за ваш счет

после еще одного звонка, взял трубку мужчина, что явно было по ее розгорнути

Авто Шина Davanti Wintoura SUV 225/55 R18 102V XL внедорожная Зимние
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
розгорнути
наявність

В целом рекомендую. Изначально заказывал Бриджстоун, но его не оказалось в наличии. Перезаказал в переписке Вайбер на Тойо. По акции -20% прямо на выдаче сделал шиномонтаж на Луговой. Проехав 10км спустило одно колесо, пришлось два раза подкачивать чтобы доехать назад. Переделали без лишних вопросов, жаль только потратил пол дня.
Из плюсов хорошие цены на резину, современное нормальное оборудование на сервисе, работают отлажено и быстро. Но если вы "блондинка", можете оставить много денег за розгорнути

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Для початку скажу що сервіс сподобався

Ціна на на хотлайні була найнижчою тому замовив не розраховуючи на результат. Принципово вирішив що заберу шини лише самовивозом і гроші сплачу лише коли побачу товар. Менеджер повідомив що шини є у навності і мені повідомлять коли доставлять їх у точку видачі. Я почав обзвонювати інші магазини з вищим рейтингом тому що мало сподівався на те що зможу купипи за самою нижчою ціною на хотлайні бо як правило так виглядає заманювання клієнта. Це було в четвер розгорнути

Goodyear Ultra Grip Arctic 2 (215/65R16 102T) Зимові шиповані шини
  • Вам допоміг цей відгук?