Характеристики
Товар додано: жовтень 2023 р.
Бренд: | Giesser |
Тип: | Ніж кухарський |
Характеристики ножів | |
Матеріал леза: | сталь хроммолібденова з високим вмістом вуглецю (X55), твердість за Роквеллом 56 - 57 |
Матеріал рукоятки: | пластик (полісульфон) |
Довжина леза, см: | 23 |
Призначення ножа: кількість (довжина леза) | |
кухарський: | 1 (23 см) |
Інше | |
Опис: | Цей ніж із дуже міцною кромкою є універсальним ножем практично всіх професійних кухарів. Клинок викований із цільного шматка сталі. Ця високоякісна хромомолібденова сталь з високим вмістом вуглецю (X55) забезпечує особливо хороше утримання кромки. Загартований у вакуумі до твердості 56-57HRC. Ергономічна, бархатиста і особливо міцна ручка особливо добре та надійно лежить у руці. Матеріал відрізняється особливою стійкістю та витримує температуру до 200°C (короткочасний контакт). Кожен ніж має індивідуальний та послідовний серійний номер – знак якості, що дозволяє ідентифікувати, відстежувати та надавати гарантію. |
Характеристики Giesser BestCut (8680 23) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).