Характеристики
Товар додано: жовтень 2023 р.
Бренд: | Giesser |
Тип: | Ніж філейний |
Характеристики ножів | |
Матеріал леза: | сталь хроммолібденова з високим вмістом вуглецю (X55), твердість за Роквеллом 56 - 57 |
Матеріал рукоятки: | пластик (полісульфон) |
Довжина леза, см: | 18 |
Призначення ножа: кількість (довжина леза) | |
філейний: | 1 (18 см) |
Інше | |
Опис: | Гнучке лезо ідеально адаптується до матеріалу, що розрізається. Це означає, що будь-яку рибу можна швидко та ефективно філетувати. Тонка ріжуча кромка також ідеально підходить для нарізування дуже тонкими скибочками або смужками, наприклад м'яса, ковбаси або фруктів та овочів. Клинок викований із цільного шматка сталі. Ця високоякісна хромомолібденова сталь з високим вмістом вуглецю (X55) забезпечує особливо хороше утримання кромки. Клинок загартований у вакуумі до твердості 56-57HRC, фінальне ручне шліфування. Ергономічна, бархатиста і особливо міцна ручка особливо добре та надійно лежить у руці. Матеріал відрізняється особливою стійкістю та витримує температуру до 200°C (короткочасний контакт). Кожен ніж має індивідуальний та послідовний серійний номер – знак якості, що дозволяє ідентифікувати, відстежувати та надавати гарантію. |
Характеристики Giesser BestCut (8664 18) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).