Відгуки про pro100market.com.ua

Antonina не рекомендує цей магазин
10 лютого 2026 р.

Хотів купити: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Tesy Bilight Slim (GCV 80 35 20 B11 TSRC)

Вчора зробила замовлення, на сьогодні мала бути доставка, проте зателефонував менеджер зі словами "ми не зможемо доставити вам замовлення, оскільки водонагрівач виявився пошкодженим". Ніхто не запропонував іншу модель або якусь допомогу у виборі, просто поклали трубку і це в часи коли бізнесу буцімто тяжко працювати, можливо тому і тяжко бо бізнес не цінує своїх клієнтів. З таким підходом більше немає бажання замовляти будь що в даному магазині.
Відповідь представника «pro100market.com.ua»
Дякуємо вам за зворотний зв’язок і щиро перепрошуємо за незручності, з якими ви зіткнулися. Нам прикро, що ситуація з доставкою залишила у вас негативне враження. На жаль, перед відправленням було виявлено пошкодження водонагрівача, тому ми не змогли здійснити доставку. Для нас важливо, щоб клієнти отримували товар у належному стані. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності та дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
Ludmila R рекомендує цей магазин
18 грудня 2025 р.

Купив: Samsung RB38C676EEL, Замовлення №4000972421

Валентин Васюк рекомендує цей магазин
7 грудня 2025 р.

Купив: Mulinex, Замовлення №93784

Рекомендую магазин для покупок, замовив товар та доставили в той самой день. Вдячний Ігору за співпрацю,
Оксана_Бондар не рекомендує цей магазин
27 листопада 2025 р.

Хотів купити: Холодильник з морозильною камерою Grifon DFN-151W, Замовлення №0679445872

Alina77777 рекомендує цей магазин
16 листопада 2025 р.

Купив: GORENJE VC2201G4AEW, Замовлення №46412

Швидка обробка замовлення, якісне обслуговування та ввічливе спілкування. Керівництво та персонал з великою відповідальністю підходять до обробки замовлень та спілкування з клієнтами. Товар гарно та надійно запакований, сам товар якісний та за дуже приємними цінами. Замовлення виконано бездоганно, не дивлячись на відстань, доставлено на наступний ранок. Від покупки лише позитивні емоції! Бажаю розвитку та процвітання!
Vlad Ros рекомендує цей магазин
31 жовтня 2025 р.

Купив: Моторола Едж Нео, Замовлення №12345

Купував смартфон Моторола, все прийшло як і казали при замовлені Ставлю лайк
V044 рекомендує цей магазин
5 вересня 2025 р.

Купив: Морозильна камера Grunhelm VFH-S143M58W, Замовлення №qP7Zgryppkw

Товар (морозильна камера) була в наявності. Забирала самовивозом, мені детально пояснили куди і як проїхати. Персонал ввічливий, розпакували, показали, запакували і завантажили мені в машину. Дуже вдячна за доброзичливість і допомогу!
Nina Cho рекомендує цей магазин
24 липня 2025 р.

Купив: Холодильник з морозильною камерою Gorenje NRK418ECW4, Замовлення №88409

toltom рекомендує цей магазин
20 червня 2025 р.

Купив: Мікрохвильовка Liberton LMW-2078M, Замовлення №87655

Замовив НВЧ піч, товар прибув швидко, все в наявності, гарантійний талон, Видаткова накладна. Дякую!
Amel рекомендує цей магазин
20 червня 2025 р.

Купив: Електрична духовка Samsung NQ5B4553FBS, Замовлення №87545

придбав духову піч. ціна була найнижча, наявність підтвердилася. придбанням задоволений. Тільки гарантійний талон не був оформлений і відсутній фіскальний чек.