Відгуки про DsvAvto.ua

Купив: Моторне мастило Nissan KE90090043, Замовлення №459469

Александр Чигрин рекомендує цей магазин
27 серпня 2025 р.

Купив: Колонки, рулевую тягу, шаровые, Замовлення №452124

Профессиональное обслуживание, оперативно, досталено в указанное время.
Alex Hychko рекомендує цей магазин
11 серпня 2025 р.

Купив: Підшипники ступиці SKF, Замовлення №448711

Alex Ko не рекомендує цей магазин
26 червня 2025 р.

Хотів купити: Запчастини, Замовлення №440998

Зробив замовлення, навіть ніхто не передзвонив, подзвонили тільки на наступний день ввечері, я не зміг відповісти. На третій день я сам написав, мені сказали, що навіть замовлення ніхто в роботу ще не брав. Ще й коли я говорив з менеджером, той просто кинув трубку. Браво! Якщо у вас усе гуд з клієнтами і ви так дозволяєте себе вести з постійними клієнтами, то бажаю удачі в продажах! На цьому до побачення!
Dmitro40 рекомендує цей магазин
7 червня 2025 р.

Купив: Фільтра паливний, повітряний, салону, свічки Bosch, охолоджувальна рідина HEPU G11,прокладка клапанн, Замовлення №435673

Замовив фільтра, концентрат охолоджувальної рідини HEPU G11, ірідіві свічки Bosch, прокладку клапанної кришки, герметик і втулки стабілізатора. Відправили швидко. Майже все і використав, але зрозумів що помилився з охолоджувальною рідиною. Написав менеджеру, зробив нове замовлення на HEPU G12+ добавивши туди щітку склоочисника і втулки. Відправив легким поверненням охолоджувальну рідину HEPU G11. Магазином задоволений на всі 100 %.
Стивен Бурлака рекомендує цей магазин
30 травня 2025 р.

Купив: Підшипник первинного валу, Замовлення №6426044

Назар Беляков не рекомендує цей магазин
28 травня 2025 р.

Купив: Monroe амартизатор , Амартизатор, Замовлення №429690

Сподобалося: наявність

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Відповідь представника «DsvAvto.ua»
Доброго дня. Ви замовляли амортизатори на автомобіль марки Jeep. За відповідним запитом в Google 72368ST monroe можна знайти обидва варіанти наліпок (фото 1 та фото 2 відповідно). І та і та наліпка офіційна, як і назви на них (можна перевірити на офіційному сайті monroe). Амортизатори оригінальні, і допускається заміна наліпок під різні ринки. Ваш варіант, скоріш за все, для американського ринку. Стосовно гарантій та повернення товару - це описано на сайті https://dsvavto.ua/garantiya/ У разі виникнення рекламацій: 1. Прикладіть до бланка рекламації: акт виконаних робіт з СТО де проводилася установка вироби, з повним переліком робіт і запасних частин, які змінювалися, а також копії документів цього СТО (свідоцтво про держ.реєстрацію). 2. Надішліть вище перераховані документи разом з рекламаційним виробом; Недотримання правил повернення товару тягне за собою відмову в поверненні. Розглянемо вашу рекламацію, відразу як отримаємо амортизатори, та документи з СТО Дякуємо
Александр Логвин не рекомендує цей магазин
22 лютого 2025 р.

Хотів купити: Трансмісійне мастило GM Manual Transmission 1л (93165694)

цена почти на 100 грн выше, чем указаа на hotline
Відповідь представника «DsvAvto.ua»
Доброго дня. На жаль каталог не відображає пропозицію з ціною під замовлення, а в прайсі вона є. Ось посилання за яким можна замовити. https://dsvavto.ua/search/number/93165694/GENERAL+MOTORS/
Mykola_19842021 рекомендує цей магазин
22 лютого 2025 р.

Купив: Втулки стабілізатора, Замовлення №5779462

V K рекомендує цей магазин
25 січня 2025 р.

Купив: Ролики та ремінь генератора Citroen 1.6hdi, Замовлення №413171

Дякую магазину за вчасно доставлений товар високої якості та приємної ціни! Магазин рекомендую!