Відгуки про DsvAvto.ua

Igor Krivoshey рекомендує цей магазин
29 грудня 2023 р.

Купив: Замок запалення , Замовлення №341028

Гарний сервіс і доступні ціни
Дмитро Шакалов рекомендує цей магазин
12 грудня 2023 р.

Купив: масло, фільтри, Замовлення №336323

Приємні ціни, Доставка згідно домовленостей. Дякую
Саня Ямахов рекомендує цей магазин
9 грудня 2023 р.

Купив: Свічка запалювання NGK BKR6EK 2288, Замовлення №337672

Чудовий магазин, все вчасно, вже замовив в них на суму більше 70000грн, якщо щось непідійшло міняють якщо небуло установки деталі і пошкоджень. Рекомендую, Вже більше 10 друзям посовітував dsv .ua всі задоволені)))
Сергій Скалецький не рекомендує цей магазин
7 грудня 2023 р.

Купив: Купив стійки стабілізаторів задні хюндай соната yf по він коду. Стійки не підійшли. Користуватися ци, Стійки стабілізаторів , Замовлення №337612

Відповідь представника «DsvAvto.ua»
Доброго дня. Сергій підкажіть будь ласка чому ви не зробили повернення. Час на повернення ще є. Якщо збережено товарний вигляд товару повернути його можна протягом 14 днів.
Який товарний вигляд? Запчастини намагалися поставити на авто...
13 грудня 2023 р. Відповісти
Коля Іщук рекомендує цей магазин
7 грудня 2023 р.

Купив: Маховик люк, Замовлення №572945

Рекомендую магазин
Дмитрий Ендальцев не рекомендує цей магазин
28 листопада 2023 р.

Купив: Масло GM 43749313, Замовлення №331129

Сергій Папіжук рекомендує цей магазин
23 листопада 2023 р.

Купив: Комплект гальмівних колодок, гальмівні диски , Замовлення №335312

Чудовий сервіс, адекватні ціни!! Мабуть найнижчі ціни що я бачив.
Dacya рекомендує цей магазин
17 листопада 2023 р.

Купив: Карданчик керма Rotweiss RWS1321, Замовлення №334754

Все чудово, магазин рекомендую!
ВалентинV рекомендує цей магазин
16 листопада 2023 р.

Купив: TRV JBU603: Сайлентблок; 2. JAPANPARTS RU-140, Замовлення №Замовлення № 3076716,№334

Дякую за підбір товару. Доставка на день раніше запланованого часу. Все пройшло чудово.
Валентин рекомендує цей магазин
16 листопада 2023 р.

Купив: 20322 BREMI Котушка запалювання , Замовлення 331196, Замовлення №331196

Оперативно надали інформацію, вчасно привезли замовлення. Молодці.