Відгуки про DsvAvto.ua

usbuty не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
26 березня 2024 р.

Купив: Амортизатор KYB 344709, Замовлення №351751

Представники магазину звязались та вирішили питання, шляхом заміни неробочого амортизатора (правда прийшлось зачекати 2 тижні) на новий. Дякую.
28 квітня 2024 р. Відповісти
Михайло Сидорчук рекомендує цей магазин
23 березня 2024 р.

Купив: Кожух захисний Husqvarna Кожух защитный для диска (5372995-01), Замовлення №3749121

Олександр Петрук рекомендує цей магазин
13 березня 2024 р.

Купив: Запчастини форсунки, Замовлення №353413

Все як завжди чудово і вчасно. Рекомендую цей магазин!!!
Sacha U не рекомендує цей магазин
26 лютого 2024 р.

Хотів купити: шАРОВІ КУЛІ LEMFORDER

Не сподобалося: відповідність умов оплати

Замовив шарові кулі по каталогу 17619 01,17620 01 ціна за кожну 837 грн, прислали 17619 02, 17620 02 ціна за кожну 571грн Замовляв саленблоки по каталогу 10203 01 ціна 229грншт, прислали 10203 02 ціна 115грншт Зі мною не хто не зв’язався та не обговорив ці речі. Кошти вернули в сім робочих днів, прийшли теж не всі з суми 3231 грн прийшло на рахунок 3079,89 грн вирахували за доставку. Не рекомендую цей магазин, а якщо купуєте будьте обережні.
Антон Желтобрюх рекомендує цей магазин
21 лютого 2024 р.

Купив: Масло Shell 10w40, повітряний, масляний та паливний фільтр на nexia, Замовлення №348685

Замовляю не перший раз, все вчасно, ціни співпадають, в наявності багато запчастин, можна вибрати самому. Все влаштовує! Проблем не було.
Максим Коваленко рекомендує цей магазин
8 лютого 2024 р.

Купив: Моторне мастило Castrol Magnatec 5W-40 4л, Замовлення №346736

Якість і швидкість на вищому рівні, рекомендую
Юра Кудра рекомендує цей магазин

Купив: Масло синтетичне HX8 ECT, Замовлення №341790

Магазин рекомендую, товар якісний
Melaniia Kaskevych рекомендує цей магазин

Купив: Щуп уровня масла, Замовлення №3319547

Отримала замовлення швидко і якісно