Відгуки про ЛюксАква

ElenushkA рекомендує цей магазин
23 травня 2025 р.

Купив: Раковина накладна Mixxus Premium Quadro-0202 60 см (MP6479), Замовлення №41669

Дуже задоволена товаром. Рекомендую
Слободянюк Анна рекомендує цей магазин
4 квітня 2025 р.

Купив: Душова система з термостатом Grohe Tempesta 250 Cube (26689001), Замовлення №40676

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, повернення товару

Рекомендую! Адміністратор допоміг з вибором душової системи. Посилка відправлена вчасно. Дякую!
Anomia не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
7 січня 2025 р.

Хотів купити: Душовий гарнітур Grohe New Tempesta 100 (27926001) , Душовий набір (гарнітур) GROHE Tempesta II 27926001

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Мені здалось що магазин виставляє товари за заниженими цінами для привернення уваги. Один раз придбав і оплатив даний товар, передзвонили і сказали що немає в наявності, запропонували інші за звичайними цінами, відмовився. Наступний раз бачу знов в наявності, передзвонив, сказали вже немає, виберіть інший, щось тут не так)
Відповідь представника «ЛюксАква»
Доброго дня! Підкажіть номер вашого замовлення щоб ми могли розібратися в ситуації та надати відповідь.
Номер замовлення 39650, але справа не в замовленні, прочитайте уважно мій відгук)
8 січня 2025 р. Відповісти
Проблема вирішена, дякую за зворотній зв'язок!
14 січня 2025 р. Відповісти
Inna Dmytrieva рекомендує цей магазин
22 листопада 2024 р.

Купив: , Замовлення №38884

Купували йоржик для унітазу та гачки із колекції Hansgrohe WallStoris білий Задоволені на 100% якістю товара та сервісом! Рекомендую магазин до співпраці
Аня Грин рекомендує цей магазин

Купив: Сифон для ванни DEVIT 60 мм (600471) Код. 600471, Замовлення №38710

Молодці.
Irina Ukraine рекомендує цей магазин
17 липня 2024 р.

Купив: Стінки для душових кабін Radaway Idea KDD 387060-01-01L+387060-01-01R, Замовлення №37151

Хороший магазин. Адекватна ціна і дуже швидка безкоштовна доставка. Рекомендую
Андрей Колос рекомендує цей магазин
10 липня 2024 р.

Купив: душова кабіна, Замовлення №37063

Мав не дуже хороші моменти з магазином, але робота старших менеджерів максимально виправило ситуацію. Дякую що намагаєтесь бути кращими і дослухаєтесь до кліентів.
Роман Заморий не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
24 червня 2024 р.

Хотів купити: Спрей для прибирання Ravak Засоби для догляду за сантехнікою CLEANER 500 мл (X01101)

Не сподобалося: відповідність умов оплати

Намагався вперше купити товар в даному інтернет-магазині, разом з тим зі слів менеджера даний товар можна купити лише по 100 відсотковій оплаті. Хоча було замовлено 3 одиниці товару на суму більше ніж 1000 грн., при мінімальній сумі замовлення 500 грн. Заманюючи низькою ціною вводять в оману покупців некоректною інформацією на сайті. Не рекомендую даного продавця.
Доброго дня. Дякую менеджерам магазину за миттєву реакцію на відгук. Проблему вирішено. Наступного разу буду купляти товар у даного продавця.
1 липня 2024 р. Відповісти
Євгеній рекомендує цей магазин
21 червня 2024 р.

Купив: Змішувач для раковини GROHE QuickFix Start 24204002, Замовлення №36727

Купую в цьому магазині вдруге. Перше замовлення було на мийку Grohe, вдруге замовив змішувач. В другому замовленні продавець випадково відправив не моє замовлення (також змішувач,який коштував дорожче мого). У вайбері повідомив про помилку. На слідуючий день я вже отримав своє замовлення,а інший кран відправив продавцеві. Рекомендую продавця, який цінує клієнта!