Купив: Змішувач для кухні з висувним виливом Hansgrohe Focus чорний матовий (31815670), Замовлення №24807
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Комплект ніжок Victoria (A816413001)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Хотів купити: Hansgrohe COMFORTFLEX 160 см (28168000), Замовлення №25037
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відповідність умов оплати
Купив: Біде підлогове Imprese NARON (i11616), Унітаз-компакт Imprese NARON Rimless з сидінням Slim slow-clo, Замовлення №24296
Не сподобалося: оформлення замовлення
Купив: Змішувач для раковини Hansgrohe VERNIS SHAPE (71561000), Замовлення №23351
Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Набір аксесуарів 3в1 Grohe Essentials (40407001), Замовлення №20994
Купив: Volle Rondo, Замовлення №6385
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Змішувач для кухні з підключенням до фільтру Lidz (BLA) Over 38 020 (LIDZBLAOVER38020)
Сподобалося: оформлення замовлення, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Купив: Зеркало
Купив: Душова система Hansgrohe Crometta Е 240 27271000, Замовлення №18707