Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про ЛюксАква

AnnaLitvinova рекомендує цей магазин
15 липня 2021 р.

Купив: Смеситель кухонный с подключением к фильтру IMPRESE DAICY-U 55009-U

Сделала заказ в 14.30 и в 14.34 он уже был подтвержден. Далее последовал звонок и небольшое консультирование по деталям заказа, отправки, гарантии и т.п. Смеситель приехал ко мне на следующий день, целый и без повреждений. Смеситель хороший и со всеми функциями, которые были описаны на сайте.
Відповідь представника «ЛюксАква»
Пані Анно, вітаємо! Дякуємо за Вашу рекомендацію та високу оцінку нашої роботи. Ми дуже цінуємо, що Ви знайшли час поділитися враженнями. Особливо приємно знати, що Ви задоволені як якістю товару (змішувач Daicy-U), так і швидкістю нашого сервісу. Ми справді прагнемо, щоб кожне замовлення оброблялося максимально оперативно. Звертайтеся до нас знову, будемо раді допомогти!
Ольга Зозуляк рекомендує цей магазин
14 липня 2021 р.

Купив: Душевая система Grohe BauClassic 210 26699000

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі

Хорошо, что есть самовывоз, это довольно удобно и не нужно ждать все эти перевозки. Плюс можно все проверить на месте и только потом оплатить.
ЮлияКо рекомендує цей магазин
13 липня 2021 р.

Купив: Змішувач для раковини GROHE Eurosmart 32467002

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Тут самый профессиональный и удобный фильтр для поиска товара. Я очень быстро нашла то, что искала. Сразу видно, что магазин заботиться о своем клиенте и дорожит его временем. По самому заказу - все в наличии, цена правильна (не врут на сайте), отправка точно в сроки, которые озвучивает менеджер. Смеситель новый, красивый, нигде не битый и не поцарапаный.
Аня Світлик рекомендує цей магазин
13 липня 2021 р.

Купив: Imprese Grafiky ZMK061901012

Несколько раз покупала в этом магазине и всегда получала абсолютно четкую обратную связь от продавцов. Хорошая консультация и постоянный контроль отправленного заказа - все на высшем уровне. В этот раз получила товар, даже раньше, чем планировалось.
Elaiza рекомендує цей магазин
12 липня 2021 р.

Купив: Смеситель welle fm56087d

Пару плюсов магазина: - оформили без проблем "Оплату частями" от Приват Банка; - перезвонили уже через несколько минут; - отправили сразу в день покупки; - смеситель качественный.
Юлия Брагинец рекомендує цей магазин
12 липня 2021 р.

Купив: Змішувач для кухні Lidz (NKS) 12 32 015F-4 нікель (LIDZNKS1232015F4)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

Качество отличное, все соответствует описанию. Оператор связался быстро. При полной оплате товара, доставка бесплатная. С удовольствием буду рекомендовать друзьям данный сайт сантехники. Люксаква отличный интернет магазин.
AlenkaNeVinnitskaja рекомендує цей магазин
8 липня 2021 р.

Купив: Набiр змiшувачiв BauLoop 4 в 1, для ванни та кухні (123225K)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Дуже швидко доставили. Саме за це і за ввічливий сервіс магазину стовідсоткові п'ятірки по всім пунктам.
Alekksa рекомендує цей магазин
7 липня 2021 р.

Купив: кутова поличка HANSGROHE ADDSTORIS 41741000

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі

Поличку замовляла вже ввечері, а на ранок отримала дзвінок від магазину. Магазин підтвердив наявність полички і її ціну. На той момент це була найцікавіша ціна на хотлайн. Забрала я поличку у той же день.
Відповідь представника «ЛюксАква»
Дякуємо, що так гарно оцінили та рекомендації!
bawowna рекомендує цей магазин
6 липня 2021 р.

Купив: Змішувач для раковини GROHE ESSENCE NEW 23462001

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

Купила змішувач для раковини GROHE ESSENCE NEW 23462001. Змішувач хороший. Привезли швидко.
Відповідь представника «ЛюксАква»
Дякуємо, що так гарно оцінили та рекомендації!
Александр Готовщиков не рекомендує цей магазин
2 липня 2021 р.

Купив: Кухонная мойка из нержавеющей стали Lidz 5080-L 0.8 мм Decor (LIDZ5080LDEC06), Замовлення №16728

Сподобалося: замовлення через корзину

Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка

Відповідь представника «ЛюксАква»
Добрый день. Приносим свои извинения за данную ситуацию. Нам очень жаль, что мы подвели Вас с заказом. Информация, описанная Вами в отзыве передана на вышестоящее руководство для детального разбирательства и принятия соответствующих мер по улучшению качества нашей работы.