Купив: IMPRESE PRAHA NEW 05030 new Смеситель для раковины
Купив: Шторка для ванны двухэлементная CVS2-100 L Transparent, (7QLA0C00Z1) RAVAK, Замовлення №73088

Купив: Набір змішувачів 3 в 1 GROHE BAU LOOP123215M
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі

Хотів купити: Душова система Imprese GRAFIKY сірий графіт (ZMK041807090)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail

Купив: Душевая система с термостатом Grohe Euphoria System 260 27296002

Купив: Grohe BauLoop 31368001

Купив: Инсталляция для унитаза Grohe Rapid SL 3873200А

Купив: змішувач з лійкою GROHE CONCETTO 31483002, Замовлення №85696
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Душевая кабина Sansa 100x70 см S100-70.15, Замовлення №85623

Хотів купити: Душова кабіна Sansa 100x70 см (S100-70/15) Код товару: S100-70/15, Замовлення №17179
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail