Відгуки про Touch

Анастасія9943 рекомендує цей магазин

Купив: Навушники Oppo Enco Air4 New Sound Edition White, Замовлення №784410

Сподобалось обслуговування в магазині, все швидко оформили, великий вибір, ввічливі консультанти.
Бодя Зорiн не рекомендує цей магазин

Купив: pocketbook verse 629, Замовлення №782622

Наталячка рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB Midnight Black, Замовлення №767192

Чудовий магазин, найнижчі ціни, прекрасний персонал, телефон бомба!
Відповідь представника «Touch»
Доброго дня! Ми дуже зворушені вашим фото і щиро вдячні за таку гарну оцінку нашого магазину. Ваше задоволення від покупок – це наше зобов'язання і відповідальність. Бажаємо вам успіхів та чудового настрою. Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів – ми завжди до ваших послуг!
Вова рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 128GB Black (MYE73), Замовлення №772446

Гарний досвід покупки: вигідна ціна, швидке оформлення, привітні консультанти. Все пройшло чудово.
Відповідь представника «Touch»
Добрий день, Володимире! Ми безмежно вдячні, від самої глибини сердець за такий гарний відгук для нашого магазину. Для нас немає нічого важливіше, ніж задоволення наших клієнтів, і ми дуже цінуємо вашу подяку. Бажаємо вам прекрасного настрою і з нетерпінням чекаємо вашого повернення за новими покупками!
Ирина Бабарика рекомендує цей магазин
7 грудня 2025 р. На модерації

Купив: Пароочисник Karcher SC 3 EasyFix Plus (1.513-661.0), Замовлення №374396110

Відповідь представника «Touch»
Доброго дня, Ірино! Нам неймовірно приємно, що ви оцінили роботу нашого інтернет-магазину. Ваш позитивний відгук стимулює нас до дальших покращень. Бажаємо вам удачі та гарного настрою. З нетерпінням чекаємо на можливість знову вас обслуговувати!
Наталія рекомендує цей магазин
5 грудня 2025 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi A5 4/128GB Midnight Black, Замовлення №772477

Дуже приємний продавець, усе швидко вирішили, ціна стала навіть кращою завдяки знижці. Дякую!
Відповідь представника «Touch»
Вітаємо, Наталіє! Нам неймовірно приємно отримати таку позитивну оцінку. Ваше задоволення від нашого обслуговування є для нас надзвичайно важливим. Ми будемо намагатися і далі виконувати свою непросту роботу на найвищому рівні. Чекаємо вас за новими покупками та бажаємо чудового настрою!
Sergey Silenko не рекомендує цей магазин
4 грудня 2025 р.

Хотів купити: QLED телевізор TCL 55Q6C, Замовлення №785134

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Після замовлення було узгоджено, що ТВ можна забрати у магазині після огляду. На наступний день зателефонували і сказали, що ціна вже 22600, замість 22200. Я попросив день на узгодження. На наступний день зателефонували, я дав згоду на нову ціну, хоча це не нормально для жодної форми змінювати умови угоди після її створення. Після згоди на нову ціну, висунули нові умови: я повинен внести передоплату 2000 грн. Хоча відразу було узгоджено, що я обов'язково хочу протестувати ТВ в магазині.
Остапенко не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
4 грудня 2025 р.

Купив: Миша SteelSeries Aerox 3 Wireless (62612) Onyx, Замовлення №782819

Отримав мишку SteelSeries Aerox 3 Wireless у стані б/в, хоча замовляв нову. Пломба була зрізана, тефлонові ніжки потерті, всередині — пил та бруд. Через день виявив, що акумулятора вистачає лише на ~12 годин роботи, а повинно до 80 годин. Це неприпустимо — продали використаний товар під виглядом нового.
Магазин запропонував відправити товар на обмін або поварення. Після перевірки в сервісному центрі повернули кошти.
Вчора Відповісти
Представник магазину «Touch»
Доброго дня, Дмитре! Ми дійсно вимушені визнати, що у цієї миші є сліди використання. Вона надходила від постачальника індивідуально під ваше замовлення, і під час короткого зовнішнього огляду наш співробітник, на жаль, не помітив ознак експлуатації. Це прикрий людський фактор, і нам щиро шкода, що так сталося. Ще раз просимо вибачення за цю ситуацію. Дякуємо за ваше розуміння та сподіваємось, що наступна наша співпраця пройде лише на позитивній ноті!
Вчора Відповісти
Sergeydp M рекомендує цей магазин
4 грудня 2025 р. На модерації

Купив: Електрочайник дорожній (термос) Deerma Electric Hot Water Cup White (DEM-DR035), Замовлення №771209

Все отлично .
Відповідь представника «Touch»
Добрий день, Сергію! Дуже дякуємо за ваше фото і такий чудовий відгук. Нам вкрай приємно, що ви наразі відчуваєте задоволення, і ми сподіваємося, що ваше придбання буде приносити вам лише радість у майбутньому. Такі відгуки - це завжди справжні подарунки для нашої компанії. Бажаємо вам гарного настрою та чекаємо на вас за новими покупками!
Ростислав рекомендує цей магазин
3 грудня 2025 р.

Купив: Смарт-годинник Xiaomi Redmi Watch 5 Silver Gray (BHR9381GL), Замовлення №771466

Консультанти говорять по суті, сайт зручний, а оформлення покупки дуже просте. Ціни залишають позитивне враження. Надійний магазин.
Відповідь представника «Touch»
Доброго дня, Ростиславе! Ми щиро вдячні вам за те, що знайшли час та відгукнулися про ваш досвід з нашим магазином. Це велике задоволення для нас зрозуміти, що ми відповідаємо вашим сподіванням. Бажаємо вам всього найкращого і чекаємо за новими покупками!