Купив: Навушники Oppo Enco Air4 New Sound Edition White, Замовлення №784410
Купив: pocketbook verse 629, Замовлення №782622

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB Midnight Black, Замовлення №767192

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 128GB Black (MYE73), Замовлення №772446

Купив: Пароочисник Karcher SC 3 EasyFix Plus (1.513-661.0), Замовлення №374396110

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi A5 4/128GB Midnight Black, Замовлення №772477

Хотів купити: QLED телевізор TCL 55Q6C, Замовлення №785134
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Миша SteelSeries Aerox 3 Wireless (62612) Onyx, Замовлення №782819

Купив: Електрочайник дорожній (термос) Deerma Electric Hot Water Cup White (DEM-DR035), Замовлення №771209

Купив: Смарт-годинник Xiaomi Redmi Watch 5 Silver Gray (BHR9381GL), Замовлення №771466