Купив: EcoPlay EP2400, Замовлення №70370

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 Max (EFDELTA2Max-CN), Замовлення №70670

Купив: Зарядна станція EcoPlay P2400 (SYD2400), Замовлення №6631

Купив: Модуль передавача для FPV RadioMaster ExpressLRS 915 TX module Bandit (HP0157.0062-915), Замовлення №70632

Купив: Зарядна станція EcoPlay EP2400 , Замовлення №69877

Купив: EcoPlay EP2400 (2048 Вт·ч / 2400 Вт), Замовлення №70272

Купив: SKY04X PRO OLED 5.8G FullHD , Замовлення №70560

Купив: Видео очки для FPV Skyzone SKY04X PRO OLED 5.8G FullHD с приёмником SteadyView (SKY04XP) , Замовлення №70495

Купив: OUKITEL P2001E PLUS 2400W 2048Wh, Замовлення №69761

Купив: Зарядна станція Oukitel P2001 Plus, Замовлення №69904