Відгуки про MotoStuff.com.ua

Николай Дзюба рекомендує цей магазин
2 лютого 2025 р.

Купив: Радіомодуль RadioMaster Зовнішній модуль Radiomaster Bandit ELRS Micro TX 915MHz 1W - радіомодуль для апаратури, Замовлення №73186

Дуже гарне обслуовування.
Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Щиро дякуємо Вам за покупку і відгук! Ми завжди раді, коли наші покупці задоволені нашою роботою! Стараємося для Вас! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Лариса Булатова рекомендує цей магазин
29 січня 2025 р.

Купив: Акумулятори для go pro13, Замовлення №73109

Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо за відгук. Сподіваємося на співпрацю в майбутньому! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Alex Kets рекомендує цей магазин
19 січня 2025 р.

Купив: Відеореєстратор Viofo A229 Pro 4K + 2К з GPS, Замовлення №72991

Serhii Kuzinskyi рекомендує цей магазин
17 січня 2025 р.

Купив: Зарядна станція Oukitel BP2000E PRO (2048 Вт·г / 3600 Вт), додаткова батарея, сонячна панель 200вт, Замовлення №72719

Магазин і співробітники на вищому рівні
Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Велике спасибі за покупку і відгук! Прагнемо радувати своїх покупців! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
paha paha рекомендує цей магазин
15 січня 2025 р.

Купив: Skyzone SKY04X PRO, Замовлення №72869

Замовляв в цьому магазині двічі Радіомастер Боксер СкайЗон 04х про Обидва рази товар відправили швидко та без ніяких проблем Користуюсь тривалий час
Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо за Ваш відгук. Намагаємося бути саме тим магазином, в якому якісний товар і якісний сервіс! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Сергей Мельниченко рекомендує цей магазин
14 січня 2025 р.

Купив: Пульт керування RadioMaster Boxer Radio Controller ELRS M2 (HP0157.0056-M2-BLK), Замовлення №72920

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Михаил Швачко рекомендує цей магазин
14 січня 2025 р.

Купив: Дрон, Замовлення №72866

Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо за покупку і відгук. Сподіваємося на співпрацю в майбутньому! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Сергій Вандаловський рекомендує цей магазин
12 січня 2025 р.

Купив: табілізатор Gudsen MOZA AirCross 2 Pro Kit, Замовлення №72907

Всім задоволений. Товар відправили в суботу, отримав у неділю. Приємно, що не довелося чекати початку робочого тижня.
Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо Вам за покупку і відгук! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Oleksandr21 рекомендує цей магазин
9 січня 2025 р.

Купив: захисний бокс (для занурення під воду) GoPro AJDIV-001, Акумулятор GoPro Enduro Battery for HERO 11, HERO 10, HERO 9 (ADBAT-011), Екшн-камера GoPro HERO13 Black (CHDHX-131-RW), Замовлення №72835

Motostuff справив чудове враження! Камера GoPro Hero 13 Black, захисний бокс і акумулятор - усе було в ідеальному стані, як і заявлено. Доставка швидка, ціни конкурентоспроможні. Окремо хочу відзначити якісний сервіс і готовність допомогти. Без сумнівів рекомендую цей магазин!
Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо Вам за покупку і позитивний відгук! Ми завжди раді, коли наші покупці задоволені нашою роботою! Стараємося для Вас! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Віталій Повод рекомендує цей магазин
25 грудня 2024 р.

Купив: Зарядна станція Oukitel P2001 Plus, Замовлення №72049

Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо вам за відгук і за вибір нашого інтернет-магазину. Ми завжди раді, коли наші покупці задоволені нашою роботою і отримують якісний сервіс. З повагою, команда MotoStuff.com.ua