Купив: Радіомодуль RadioMaster Зовнішній модуль Radiomaster Bandit ELRS Micro TX 915MHz 1W - радіомодуль для апаратури, Замовлення №73186
Купив: Акумулятори для go pro13, Замовлення №73109
Купив: Відеореєстратор Viofo A229 Pro 4K + 2К з GPS, Замовлення №72991
Купив: Зарядна станція Oukitel BP2000E PRO (2048 Вт·г / 3600 Вт), додаткова батарея, сонячна панель 200вт, Замовлення №72719
Купив: Skyzone SKY04X PRO, Замовлення №72869
Купив: Пульт керування RadioMaster Boxer Radio Controller ELRS M2 (HP0157.0056-M2-BLK), Замовлення №72920
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Дрон, Замовлення №72866
Купив: табілізатор Gudsen MOZA AirCross 2 Pro Kit, Замовлення №72907
Купив: захисний бокс (для занурення під воду) GoPro AJDIV-001, Акумулятор GoPro Enduro Battery for HERO 11, HERO 10, HERO 9 (ADBAT-011), Екшн-камера GoPro HERO13 Black (CHDHX-131-RW), Замовлення №72835
Купив: Зарядна станція Oukitel P2001 Plus, Замовлення №72049