Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про MotoStuff.com.ua

Константин Ермоленко рекомендує цей магазин
14 грудня 2024 р.

Купив: Замовлення №72311

Купляв пульти radiomaster tx12. Гарне та швидке обслуговування. Супер, рекомендую
Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо Вам за покупку і позитивний відгук! Ми завжди раді, коли наші покупці задоволені нашою роботою! Стараємося для Вас! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Павел Чернов рекомендує цей магазин
7 грудня 2024 р.

Купив: Зарядна станція EcoPlay P2400 (SYD2400), Замовлення №71944

Молодці! Швидко зв'язались, відповіли на всі питання, швидко відправили як і сказали, вчасно прийшов товар, гарна якість. Відповіли на всі питання після продажу! Рекомендую!
Barankind рекомендує цей магазин
4 грудня 2024 р.

Купив: Пульт керування FPV RadioMaster TX12 Mark II EdgeTX, Замовлення №72048

Дуже професійне відношення, охайне пакування, швидка відправка (день в день). Ціна більш ніж конкурентна. Співпрацюю з магазином другий раз, планую купляти тут і надалі. Рекомендую!
Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Велике спасибі за покупку і відгук! Раді, що Вам все сподобалося! До нових зустрічей! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Ford рекомендує цей магазин
1 грудня 2024 р.

Купив: Зарядна станція Oukitel P2001 Plus, Замовлення №71952

Купував зарядну станцію OUKITEL P2001E + . Дуже професійна команда!!!!! При купівлі мені докладно провели консультування! Розповіли все про товар і даже більше!!!!! Я дуже задоволений!
OksanaCh рекомендує цей магазин
29 листопада 2024 р.

Купив: FPV окуляри SKYZONE SKY04X Pro, Замовлення №71837

Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо за покупку і відгук. Сподіваємося на співпрацю в майбутньому! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Serg K. рекомендує цей магазин
20 листопада 2024 р.

Купив: Зарядна станція Oukitel BP2000E PRO (2048 Вт·г / 3600 Вт), Замовлення №№71666

Сьогодні отримав Зарядну станцію Oukitel BP2000E PRO!!! Замовляю на MotoStuff.com.ua в перший раз, але залишились дуже позитивні враження якістю обслуговування, швидко та чітко!!! Окрема под Денису!
Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо за позитивний відгук! Нам приємно що Вам сподобалася робота Дениса! Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Pavlo Klymchuk рекомендує цей магазин
16 листопада 2024 р.

Купив: Зарядна станція EcoPlay P2400 (SYD2400), Замовлення №71535

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Замовили 3 зарядні станції по 2кв/год eco play. Адміністратор що оформлював замовлення привітний і видно що багато знає по своїй роботі. На всі питання відповів. Станції працюють, пройшли цикл першого заряду і розряду без проблем. По ємності супер. Дякую магазину.
Luka Sv рекомендує цей магазин
12 листопада 2024 р.

Купив: База мотогарнітури сена 50с, Замовлення №71533

IPUMAI рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: Екшн-камера DJI Osmo Action 5 Pro Adventure Combo (CP.OS.00000378.01, CP.OS.00000350.01), Замовлення №71299

Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Evgenii Nebesenko рекомендує цей магазин
20 жовтня 2024 р.

Купив: Відео шолом для FPV Skyzone Cobra X V4 5.8G LCD (COBRAX5G), Замовлення №70774

Перед відправкою зідзвонились, погодили спосіб оплати, підтвердили наявність і в той день відправили. Шолом прийшов запакований у заводську плівку. Все працює як і очікувалось. Це вже друга моя покупка в цьому магазині - повністю задоволений як сервісом так і товаром.
Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо Вам за покупку і позитивний відгук! Ми завжди раді, коли наші покупці задоволені нашою роботою! Стараємося для Вас, користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда MotoStuff.com.ua