Купив: Посудомийна машина Electrolux ESS42220SW, Замовлення №320544285
Купив: Зарядна станція FOSSiBOT F2400 Black, Замовлення №320544280
Купив: Кухонна машина RAVEN ERW003, Замовлення №320544275
Купив: Миючий пилосос з мішком і аквафільтром Thomas Aqua+ Pet & Family (788563), Замовлення №320544270
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Мультипіч Tefal Easy Fry Mega EY855D10, Замовлення №320544260
Купив: Супутниковий модем Starlink Internet Satellite Mini , Замовлення №320544250
Купив: Газонокосарка-робот Worx Landroid S400 WR184E, Замовлення №320544230
Купив: Мультипіч (аерофритюрниця) Tefal Easy Fry Mega EY855D10 , Замовлення №320544220
Купив: Мультипіч (аерофритюрниця) Tefal Easy Fry Mega EY855D10, Замовлення №320544210
Купив: Кавомашина автоматична Saeco GranAroma SM6580/50, Замовлення №320544216