Відгуки про bt-hit.com.ua

prudkov2001 рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Супутниковий модем Starlink Internet Satellite Mini, Замовлення №1288

Не очікував такої швидкості, доставили на наступний день після замовлення. Техніка, оригінал!
rockstarpop665 рекомендує цей магазин
22 квітня 2025 р.

Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Xiaomi Robot Vacuum S20+ White, Замовлення №100425

З цим магазин знайомий достатньо давно, не підводили ніколи. Швидко оформлюють та доставляють. Менеджери завжди допоможуть. Сервіс клас)
yegorkin55 рекомендує цей магазин
31 березня 2025 р.

Купив: Телевізор LG 55NANO82, Замовлення №1499568452

Все швидко отримав, магазину дякую за сервіс) Телевізором задоволений.
sonic1323 рекомендує цей магазин
27 березня 2025 р.

Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Xiaomi Robot Vacuum X20+, Замовлення №326679901

Магазину дякую за швидку доставку)
Литвин Алексей рекомендує цей магазин
26 лютого 2025 р.

Купив: ІКЕА Гриль на вугіллі GRILLSK?R ГРИЛЬЛЬСКЕР, 304.714.47, фото 3ІКЕА Гриль на вугіллі GRILLSK?R ГРИЛ, Замовлення №326678079

Замовляли тут гриль, приїхав вчасно без затримок, також був гарантійний чек! Сервіс впорався на усі 100!
Леся Шелест рекомендує цей магазин
12 лютого 2025 р.

Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням ECOVACS DEEBOT OZMO N8 Pro PLUS (DLN11), Замовлення №326679806

Дякую за якісну роботу! Замовляла робот-пилосос, приїхав швидко, ціна відповідає, все сподобалось, можу рекомендувати!
Винник Ярослав рекомендує цей магазин
1 лютого 2025 р.

Купив: Соковитискач шнековий MPM BSO-01M, Замовлення №326679470

Крутий сервіс, великий вибір товару, та якісна робота персоналу, рекомендую!
Дарья Дарья рекомендує цей магазин
27 січня 2025 р.

Купив: Мультипіч (аерофритюрниця) Tefal Easy Fry Mega EY855D10, Замовлення №326679295

Очень понравилось, всё отлично спасибо большое
Геннадий рекомендує цей магазин
25 січня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Bowers & Wilkins PX7 S2e Cloud Grey, Замовлення №327581293

Палий Владимир рекомендує цей магазин
24 січня 2025 р.

Купив: Масажер для тіла Medivon Perseus, Замовлення №320544201

Замовляв тут масажер, приїхав вчасно з фіскальним чеком, дякую за якісну співпрацю!