Купив: Супутниковий модем Starlink Internet Satellite Mini, Замовлення №1288
Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Xiaomi Robot Vacuum S20+ White, Замовлення №100425
Купив: Телевізор LG 55NANO82, Замовлення №1499568452
Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Xiaomi Robot Vacuum X20+, Замовлення №326679901
Купив: ІКЕА Гриль на вугіллі GRILLSK?R ГРИЛЬЛЬСКЕР, 304.714.47, фото 3ІКЕА Гриль на вугіллі GRILLSK?R ГРИЛ, Замовлення №326678079
Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням ECOVACS DEEBOT OZMO N8 Pro PLUS (DLN11), Замовлення №326679806
Купив: Соковитискач шнековий MPM BSO-01M, Замовлення №326679470
Купив: Мультипіч (аерофритюрниця) Tefal Easy Fry Mega EY855D10, Замовлення №326679295
Купив: Навушники з мікрофоном Bowers & Wilkins PX7 S2e Cloud Grey, Замовлення №327581293
Купив: Масажер для тіла Medivon Perseus, Замовлення №320544201