Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням ECOVACS DEEBOT OZMO N8 Pro PLUS (DLN11), Замовлення №326679806
Купив: Соковитискач шнековий MPM BSO-01M, Замовлення №326679470
Купив: Мультипіч Tefal Easy Fry Mega EY855D10, Замовлення №326679295
Купив: Навушники з мікрофоном Bowers & Wilkins PX7 S2e Cloud Grey, Замовлення №327581293
Купив: Масажер для тіла Medivon Perseus, Замовлення №320544201
Купив: Смартфон Apple iPhone 15 128GB Black (MTP03), Замовлення №320544021
Купив: Бігова доріжка електрична Hertz-Fitness Electra R70, Замовлення №320543518
Купив: Принтер HP LaserJet Pro M454dn (W1Y44A), Замовлення №320543502
Купив: Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Black, Замовлення №320543456