Відгуки про bt-hit.com.ua

Iren рекомендує цей магазин
3 липня 2025 р.

Купив: Монітор ASUS TUF Gaming VG34VQL1B (90LM06F0-B01170), Замовлення №320543788

Щиро вдячна, усе сподобалося.
Alina рекомендує цей магазин
2 липня 2025 р.

Купив: Фен Dyson Supersonic HD16 Nural Strawberry Bronze/Blush Pink EU (561725-01), Замовлення №320543761

Врахували всі побажання щодо товару та одразу запропонували відповідні аксесуари.
Maksym Pryshchak рекомендує цей магазин
1 липня 2025 р.

Купив: Мікрохвильовка Siemens BF634LGS1, Замовлення №320543750

Спілкування з консультантом залишило тільки позитивні емоції — ввічливість, уважність і щире бажання допомогти справді вражають.
Оксана Шеремет рекомендує цей магазин
27 червня 2025 р.

Купив: Мультипіч Tefal Easy Fry Mega EY855D10, Замовлення №320543715

Дякую за швидку та якісну допомогу, все сподобалось!
Сава Левчук рекомендує цей магазин
18 червня 2025 р.

Купив: Повербанк (Powerbank) Baseus Star Lord Display 22.5W 30000 mAh Black (PPXJ060101/PPXJ080101), Замовлення №320543668

Консультант усе показав, чітко проконсультував. Покупкою задоволені. Швидко, якісно, приємно.
Катерина рекомендує цей магазин
17 червня 2025 р.

Купив: Монітор AOC Q24G2A/BK, Замовлення №320543655

Дуже вдячні за професійну допомогу у виборі — без тиску, з увагою до наших побажань. Супер сервіс!
Віталій Олійник рекомендує цей магазин
13 червня 2025 р.

Купив: Зарядна станція Orico 150W (AT150-EU-GY-BP), Замовлення №320543651

Приємний досвід покупок — усе пройшло швидко, без затримок і зайвих питань.
Petro Romanets рекомендує цей магазин
12 червня 2025 р.

Купив: Супутниковий модем Starlink Internet Satellite Mini, Замовлення №320543649

Рівень обслуговування — топ — підтримка завжди на зв’язку, все пояснили.
Катерина Левчук рекомендує цей магазин
11 червня 2025 р.

Купив: Мультипіч Tefal Easy Fry Mega EY855D10, Замовлення №320543644

Надійний магазин — уже кілька покупок — завжди бездоганно.
Литвин Алексей рекомендує цей магазин
26 лютого 2025 р.

Купив: ІКЕА Гриль на вугіллі GRILLSK?R ГРИЛЬЛЬСКЕР, 304.714.47, фото 3ІКЕА Гриль на вугіллі GRILLSK?R ГРИЛ, Замовлення №326678079

Замовляли тут гриль, приїхав вчасно без затримок, також був гарантійний чек! Сервіс впорався на усі 100!