Купив: Смартфон Infinix Hot 50 X6882 8/128GB Titanium Grey (UA), Замовлення №475726
Купив: Телевізор LG 50QNED80, Замовлення №475761
Купив: Гібридний сонячний інвертор (hybrid) MUST PV18-3224 VPM ll Series, Замовлення №475804
Купив: Ноутбук Alienware m16 R2 (AWm16R-9487BLK-PUS), Замовлення №487263
Сподобалося: наявність, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Мультипіч (аерофритюрниця) Philips XXL Connected HD9285/93, Замовлення №475823
Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 8/256GB Amber Yellow (SM-S921BZYG), Замовлення №475751
Купив: Телевізор Xiaomi TV A Pro 55 2025, Замовлення №475915
Купив: Сушильна машина Electrolux EW8H458BU, Замовлення №18863
Сподобалося: наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, фіскальний чек
Купив: Смартфон Xiaomi 14T 12/256GB Titan Black, Замовлення №475918
Купив: Ноутбук Alienware m16 R2 (NAWM16R201), Замовлення №475921