Відгуки про instor

Sergey Golovskiy рекомендує цей магазин
10 жовтня 2023 р.

Купив: Фітнес-трекер Lemfo Y91, Замовлення №3780

Шукав фітнес-трекер. Знайшов тут достатньо широкий вибір на будь-який смак та гаманець. Вибрав, замовив... Дуже швидко опрацювали замовлення та відправили посилку. Все отримав вчасно та належної якості. Тепер буду розбиратися, як це працює ))) Знаю, що можу отримати консультацію менеджерів магазину, та сподіваюсь, що впораюсь ))) ДЯКУЮ instor.com.ua за гарну роботу!
Відповідь представника «instor»
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями. Будемо раді Вам знову! Якщо буде потрібна допомога з додатком чи трекером, звертайтесь до нас) З повагою, команда Instor.
Роман Бабій рекомендує цей магазин
26 вересня 2023 р.

Купив: Ssbbat G12 Elite TruthОранжевый , Замовлення №ST1947

Швидка доставка та високе качество обслуговування клієнтів дякую.
Відповідь представника «instor»
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями. Будемо раді Вам знову! З повагою, команда Instor.
hisbvdis рекомендує цей магазин

Купив: Гарнітура віртуальної реальності Shinecon G10, Замовлення №230904495

Все пройшло чудово
Любовь Черкашина рекомендує цей магазин
30 серпня 2023 р.

Купив: Внутриканальные наушники KZ AS16 Pro With MIC с 16 арматурными излучателями, Замовлення №230826126

Дякую, зв'язалися та відправили оперативно, все відповідає опису.
Roma Stone рекомендує цей магазин
29 серпня 2023 р.

Купив: Mark ryden xero mr7633, Замовлення №Mr1059

Замовляв сумку так як ціна була найдешевша, зв'язались швидко, відправили теж швидко, задоволений як товаром так і магазином, єдине що чека не було, але мені не критично бо замовляв накладеним платежем
Відповідь представника «instor»
Дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями. Так як Ви оформлювали накладений платіж і сплачували гроші на пошті, то чек з Нової Пошти - це і є фіскальний чек на Вашу покупку. Будемо раді Вам знову! З повагою, команда Instor.
Ну якщо так, то чек з пошти отримав:)
30 серпня 2023 р. Відповісти
xXwonted рекомендує цей магазин
29 серпня 2023 р.

Купив: KZ ESX_Серый, Навушники Knowledge Zenith ESX Mic Silver, Замовлення №230826493

Замовляв Навушники Knowledge Zenith ESX Mic Silver у цьому магазини Доставка працює швидко, підтримка завжди відповідає по всім питанням Товар оригінальний з гарантією від магазину Все сподобалось , швидко і якісно як і повинно бути У кого є сумніви, відкидайте їх і замовляйте Жодних проблем
Eggman рекомендує цей магазин
23 серпня 2023 р.

Купив: Динамічні навушники KZ EDS із подвійними драйверами, Замовлення №230822957

Співвідношення ціни та якості на гарному рівні. Замовлення доставлено вчасно. Дякую!
Відповідь представника «instor»
Дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями. Будемо раді Вам знову! З повагою, команда Instor.
Ser Ser Ser Ser рекомендує цей магазин
9 серпня 2023 р.

Купив: ремінець Lemfo Змінний ремінець для фітнес-браслета C6T Black, Замовлення №230807949

Швидко, якісно, зручно. Слухають покупця, дають слушну пораду. Рекомендую.
Alina Minkova рекомендує цей магазин
8 серпня 2023 р.

Купив: Міський рюкзак Mark Ryden MR9008, Замовлення №230806929

Знайомі з продукцією mark ryden. Якість та стиль за адекватну вартість. Сервіс магазину відмінний. Дякуємо.