Відгуки про instor

Андрей Котов рекомендує цей магазин
4 січня 2024 р.

Купив: Рюкзак Arctic Hunter B00443, Замовлення №20885

Купив якось рюкзак До різдвяних свят Якість найкраща Ціна найнижча Годі чекати Пора замовляти
Відповідь представника «instor»
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями. Будемо раді Вам знову! З повагою, команда Instor.
Тамара Петухова- Антіпов рекомендує цей магазин

20 грудня 2023 р.

Купив: Рюкзак міський Mark Ryden MR1981, Замовлення №15827

Валерий Кнышов рекомендує цей магазин
14 грудня 2023 р.

Купив: сумка через плече (крос боді) Golden Wolf Сумка-слінг GXB00131 Black, Замовлення №15969

Купив сумку. Вона менша трохи, ніж на фото, але якісна. Відправили у день замовлення, забрав - наступного дня! Хлопці і дівчата, дякую! Реально молодці!
Viktor Sokolov рекомендує цей магазин
11 грудня 2023 р.

Купив: KZ PR2, Замовлення №20400362881949

Після нахвалюавань в інтернеті вирішив придбати планарні наушники kz pr2, зайшов на сайт, оформив замовлення і через один день посилка прибула. Покупкою задоволений, плюс добавлю - це наушники для hi-ress плеєрів, не для телефону.
Відповідь представника «instor»
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями. Ми з Вами згодні, планарним навушникам необхідна висока потужність джерела, яку смартфони не можуть дати в більшості випадків. Будемо раді Вам знову! З повагою, команда Instor.
Пpo100a ЮНиЗОН рекомендує цей магазин
5 грудня 2023 р.

Купив: Беспроводные геймерские наушники Kotion Each G2000BT со съемным микрофоном, Замовлення №13160

З задоволенням ділюся своїми позитивними враженнями від навушників та інтернет-магазину! Навушники вражають високою якістю звуку, комфортною посадкою та стильним дизайном. Замовлення у інтернет-магазині було швидким і безпроблемним, з доставкою вчасно та відмінною підтримкою клієнтів. Раджу ці навушники та магазин усім, хто шукає якість і відмінний сервіс!
Відповідь представника «instor»
Дуже дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями. Будемо раді Вам знову! З повагою, команда Instor.
Anatolii Chudinovych рекомендує цей магазин
2 грудня 2023 р.

Купив: Навушники Sabbat x12 ultrs Dream stone черно зелені, Замовлення №ST2043

Дуже гарний магазин рекомендую, товар відправили даже швидко!
sasha1157 Марчук Александр рекомендує цей магазин
1 грудня 2023 р.

Купив: Навушники TWS Knowledge Zenith Z1 Pro Black, Замовлення №12581

Все швидко и гарно.
Olya M рекомендує цей магазин
14 листопада 2023 р.

Купив: сумка на пояс Mark Ryden Сумка на одне плече/на пояс (бананка) Dandy Black (MR7786), Замовлення №9636

Магазин працює чітко, як швейцарський годинник) обрала, оформила, отримала :) Товар, як на фото згідно опису. Чоловік дуже задоволений, дякую :3 Обов.язково будемо купувати у Вас ще!
Відповідь представника «instor»
Ed gaduk рекомендує цей магазин
14 листопада 2023 р.

Купив: Mark Raden 9008, Замовлення №9465

Дякую за оперативність,товар повністю співпадав з фото. Замовляв рюкзак.