Відгуки про instor

Kira рекомендує цей магазин
8 серпня 2023 р.

Купив: SoundPEATS Capsul 3 pro, SoundPEATS Capsule 3 pro, Замовлення №TTN:20400343872302

Все чудово. Магазином задоволена. Найкращі рекомендації.
Відповідь представника «instor»
Дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями. Будемо раді Вам знову! З повагою, команда Instor.
Влад Здравчев рекомендує цей магазин
4 серпня 2023 р.

Купив: Рюкзак міський Arctic Hunter B00193 / black, Замовлення №20400344915467

Купляв вже другий рюкзак тут, перший ношу вже 5 рік , стан ідеальний. Другий Заказав куму на день народження) якість топ!
Відповідь представника «instor»
Дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями. Будемо раді Вам знову. З повагою, команда Instor.
Юлия Беценко рекомендує цей магазин
3 серпня 2023 р.

Купив: Бездротові навушники Bluedio T2+, Замовлення №230730585

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Дякую за швидку відправку та якісне обслуговування!Навушники сподобались!
Вадим 1 рекомендує цей магазин
2 серпня 2023 р.

Купив: Markr ryden mr9008, Замовлення №2040034456368

Denys Antonov рекомендує цей магазин
1 серпня 2023 р.

Купив: Вакуумні навушники KZ EDX Pro з подвійним динамічним випромінювачем, Замовлення №230731053

Магазин сподобався, товар в наявності, швидко відправили, ціна акційна як і було написано.
Наталья Совенко рекомендує цей магазин
31 липня 2023 р.

Купив: Городской рюкзак Мark Ryden MR9116, Замовлення №37151

Приятно было сделать заказ в этом магазине, спасибо терпеливой девушке, которая в телефонном режиме помогла разобраться с кодовым замком на рюкзаке и выслала дополнительные инструкции, магазин рекомендую, рюкзак отличный!
Severus Bob рекомендує цей магазин
29 липня 2023 р.

Купив: Вакуумні навушники KZ-EDC з динамічним драйвером, Замовлення №002652

Доставили дуже швидко,вчора замовив сьогодні забрав,ще й скидка була на навушники!Магазин рекомендую!
Відповідь представника «instor»
Дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями. Раді, що навушники Вам сподобалися. Чекаємо Вас ще! З повагою, команда Instor.
Олександр Мошенський рекомендує цей магазин
25 липня 2023 р.

Купив: Замовлення №230723282

Все чудово, покупку доставили швидко. Продавця рекомендую!
davidenkodima1983 рекомендує цей магазин
22 липня 2023 р.

Купив: Рюкзак міський Mark Ryden MR9008SJ Black, Замовлення №MR1043

Дякую. Швидко, якіснр та ввічливо.
Відповідь представника «instor»
Дуже дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями. Будемо раді Вам знову. З повагою, команда Instor.
Винник Ярослав рекомендує цей магазин
20 липня 2023 р.

Купив: Міський рюкзак Mark Ryden MR9008, Замовлення №230707787

Дуже якісний рюкзак, спасибі за швидку доставку товару. Завжди великий вибір і актуальні ціни!