Купив: Процесор Intel Core i7-13700KF (BX8071513700KF), Замовлення №2068
Купив: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Dyson V15s Detect Submarine Absolute (448841-01), Замовлення №2063
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 12 4/128GB Midnight Black, Замовлення №2058
Купив: Смартфон Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Iceblue, Замовлення №1808
Купив: Смартфон Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB Awesome Graphite (SM-A546EZKA), Замовлення №1985
Купив: Планшет Apple iPad Pro 11 2024 Wi-Fi 512GB Space Black (MVVC3), Замовлення №1
Купив: Відеокамера Sony FDR-AX100 Black, Замовлення №1980
Купив: Фотокамера миттєвого друку Fujifilm Instax Square SQ6 White, Замовлення №1976
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB Black, Замовлення №1970
Купив: Ноутбук Acer Aspire 5 A517-52-70K8 (NX.A5CAA.00B), Замовлення №1967