Відгуки про CACTUSS

Ruslan Savchuk рекомендує цей магазин
7 листопада 2025 р.

Купив: Ноутбук MSI Katana 17 HX B14WGK (B14WGK-060DE), Замовлення №4030

Дoставка швидка, сервіс відмінний!
Відповідь представника «CACTUSS»
Доброго дня. Дякую Вам за позитивний відгук! З повагою, Інтернет-магазин CACTUSS
Михайло Левицький рекомендує цей магазин
3 листопада 2025 р.

Купив: Ноутбук Dell Latitude 7450 (N098L745014UA_W11P), Замовлення №4024

Надійний магазин і приємні ціни
Іван рекомендує цей магазин
24 жовтня 2025 р.

Купив: Фотокамера миттєвого друку Fujifilm Instax Mini LiPlay Black (16631801), Замовлення №3088

Зручна система онлайн-замовлення, підтвердження прийшло одразу. Товар отримав швидко, стан відмінний, обслуговування ввічливе.
Юлія Головко рекомендує цей магазин
22 жовтня 2025 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 10 Pro XL 16/512GB Obsidian, Замовлення №3075

Ціни приємно здивували, система замовлення інтуїтивна. Зверталися у підтримку відповіли оперативно і все вирішили. Дуже задоволені
Галина Чайка рекомендує цей магазин
13 жовтня 2025 р.

Купив: Ноутбук Acer Nitro V 15 ANV15-41-R2Y3 (NH.QPEAA.002), Замовлення №3054

Команді CACTUSS — респект! Все розповіли, налаштували та встановили. Навіть після важкого вечора в Україні працювали як годинник.
Андрій Яременко рекомендує цей магазин
9 жовтня 2025 р.

Купив: Планшет Lenovo Tab 4/128GB Wi-Fi Polar Blue + Clear Case (ZAEH0057DE), Замовлення №3049

Швидка доставка це величезний плюс! А ще отримав чек, гарантію та інструкцію
Неля Романко рекомендує цей магазин
8 жовтня 2025 р.

Купив: Ноутбук Dell Latitude 7450 (N098L745014UA_W11P), Замовлення №3044

Приємно, що магазин працює офіційно видали чек, гарантійний талон і все, як має бути. Можна довіряти
Агата Кириленко рекомендує цей магазин
7 жовтня 2025 р.

Купив: Відеокарта PNY GeForce RTX 5070 Ti 16 GB Overclocked Triple Fan Plus (VCG5071T16TFXPB1-O), Замовлення №3030

Один із небагатьох магазинів, де дійсно "доставка на завтра" швидко, без затримок і зайвих дзвінків.
Леся Пащенко рекомендує цей магазин
2 жовтня 2025 р.

Купив: Планшет Xiaomi Redmi Pad Pro 6/128GB Graphite Gray (VHU4737EU), Замовлення №3015

Як завжди все добре, швидко, зручно
Василина Гусак рекомендує цей магазин
30 вересня 2025 р.

Купив: Клавіатура Logitech G515 LIGHTSPEED Black (920-012538), Замовлення №3010

Магазин справив позитивне враження. Замовлення зробила онлайн, усе підтвердили дуже швидко