Відгуки про CACTUSS

Юлія Казакова рекомендує цей магазин
20 вересня 2025 р.

Купив: Відеокарта PNY GeForce RTX 5070 Ti 16 GB Overclocked Triple Fan Plus (VCG5071T16TFXPB1-O), Замовлення №2993

Допомогли підібрати потрібний варіант і проконсультували щодо деталей.
Відповідь представника «CACTUSS»
Доброго дня. Дякую Вам за позитивний відгук! З повагою, Інтернет-магазин CACTUSS
Олександр Смик рекомендує цей магазин
17 вересня 2025 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 9a 8/256GB Obsidian, Замовлення №2990

Отримав швидко, все працює чудово.
Максим Задорожний рекомендує цей магазин
12 вересня 2025 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi A3 3/64GB Midnight Black, Замовлення №2977

Отримав якісний товар у гарному пакуванні. Все ціле, акуратне й повністю відповідає характеристикам на сайті.
Inna Fandych рекомендує цей магазин
28 серпня 2025 р.

Купив: Ноутбук HP EliteBook 840 G11 Silver (8M4W0AV), Замовлення №2930

Кваліфіковані працівники, які швидко орієнтуються у потребах покупця. Все супер!
Denys Ivanov рекомендує цей магазин
20 серпня 2025 р.

Купив: Смартфон POCO X7 Pro 8/256GB Black, Замовлення №2902

Доставка швидка, цілий товар. Все сподобалось.
Anastasiia Aleksandrovych рекомендує цей магазин
15 серпня 2025 р.

Купив: Фотокамера миттєвого друку Fujifilm INSTAX Wide 400 (16824123), Замовлення №2900

Дякую за українську мову!
Shuba Larisa рекомендує цей магазин
8 серпня 2025 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G 8/256GB Forest Green, Замовлення №2885

Склалось хороше враження про магазин Замовила телефон — все пройшло швидко й без проблем. Посилка прийшла вчасно, добре упакована. Все рабоче и відповідає опису. Дякую! Рекомендую.
Відповідь представника «CACTUSS»
Вибачте, помилково поставила галочку про повернення товару насправді товар не повертала Дякую за розуміння!
8 серпня 2025 р. Відповісти
Olga Trubilko рекомендує цей магазин
29 липня 2025 р.

Купив: Фотокамера миттєвого друку Fujifilm INSTAX Wide 400 (16824123), Замовлення №2855

Мирослава рекомендує цей магазин
29 липня 2025 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 8/256GB Black, Замовлення №2851

Young рекомендує цей магазин
26 липня 2025 р.

Купив: Фотокамера миттєвого друку Fujifilm INSTAX Wide 400 (16824123), Замовлення №2841