Купив: Ноутбук Dell Latitude 7450 (N098L745014UA_W11P), Замовлення №5001

Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Viomi Robot Vacuum Cleaner SE - ТОВАР, Замовлення №4085

Купив: Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti EAGLE OC ICE SFF 16G (GV-N507TEAGLEOC ICE-16GD), Замовлення №2873

Купив: Ноутбук Dell Latitude 7450 (N098L745014UA_W11P), Замовлення №4080

Купив: Фотокамера миттєвого друку Fujifilm Instax Mini LiPlay Deep Bronze (16835184), Замовлення №4077

Купив: Ноутбук Acer Nitro V 15 ANV15-41-R2Y3 (NH.QPEAA.002), Замовлення №4060

Купив: Ноутбук HP ProBook 460 G11 (A3RF9UA), Замовлення №4050