Купив: Портативна колонка JBL Charge 6 Black (JBLCHARGE6BL), Замовлення №354703

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13" Space Gray Late 2020 (MGN63), Замовлення №354837

Купив: Клавіатура Razer Cynosa Lite Chroma (RZ03-02741500-R3R1), Замовлення №354843

Купив: Смартфон OnePlus 12R 16/512GB Iron Gray EU, Замовлення №Замовлення №379351 від 08

Купив: Гальмо стоянки MOZA Racing HBP Handbrake (RS31), Замовлення №354846

Купив: Навушники з мікрофоном JBL Tune 510BT Rose (JBLT510BTROS), Замовлення №354967

Купив: Блок живлення Chieftec Smart GPS-500A8, Замовлення №354972

Купив: БФП Canon i-SENSYS MF272dw + Wi-Fi (5621C013), Замовлення №354985