Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Комп'ютерний Всесвіт

Игор Вавилов рекомендує цей магазин
28 травня 2026 р.

Купив: Акумулятор для ноутбука PowerPlant DELL Precision 15-5510 6GTPY 11.4V 97Wh (NB441433), Замовлення №355016

Купую тут вже можна сказати часто, все подобається і товра і обслуговування!
Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Добрий день, Ігоре. Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно, що Ви є нашим постійним клієнтом та стабільно задоволені якістю товарів і рівнем обслуговування. З повагою, команда «Комп’ютерний Всесвіт».
Soptanovskiy dreamer не рекомендує цей магазин
27 травня 2026 р.

Хотів купити: SSD накопичувач Acer FA100 512 GB (BL.9BWWA.119), Замовлення №376581

Вибрав бажаний товар Подзвонив менеджеру Впевнився у наявності товару Замовив і оплатив На наступний день повідомлення що товар бракований
Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Добрий день. Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам щиро прикро, що покупка зірвалася через виявлений брак під час комплектації замовлення на складі. Перепрошуємо, що змусили Вас чекати та хвилюватися. Транзакцію скасовано, а кошти за покупку повернуто на Ваш рахунок. Нова ціна, яку Ви бачите на сайті - це автоматичне оновлення вартості з наступної партії. З повагою, «Комп’ютерний Всесвіт»
Настя Бордникова рекомендує цей магазин
27 травня 2026 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13,6" 2025 Midnight (MW123), Замовлення №355017

Дякую, гарне замоалення вийшло)
Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Добрий день, Насте. Дякуємо за вибір нашого магазину. Раді, що досвід покупки залишив у Вас лише позитивні враження. Будемо раді новим замовленням! З повагою, «Комп’ютерний Всесвіт».
Update. Они просто поменяли цену?
27 травня 2026 р. Відповісти
Володимир рекомендує цей магазин
27 травня 2026 р.

Купив: Стаціонарна ігрова приставка Sony Playstation 5 Pro 2TB (711719595915), Замовлення №364718

Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Добрий день, Володимире. Дякуємо за відгук та рекомендацію! Ми завжди дбаємо про те, щоб досвід покупок у нас залишав лише позитивні враження та відчуття впевненості. Яскравих Вам ігрових сесій! З повагою, «Комп’ютерний Всесвіт»
Руслана рекомендує цей магазин
26 травня 2026 р.

Купив: Кабель REAL-EL DVI to DVI 24+1pin, 1.8m Pro black (EL123500038), Замовлення №355040

замовлення приїхало.. швидко ..всім задоволені дякую)
Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Добрий день, Руслано. Дякуємо за вибір нашого магазину. Нам приємно знати, що наявність товару, актуальність ціни та оперативність відвантаження виправдали Ваші очікування. З повагою, «Комп’ютерний Всесвіт»
Юлия Рудавина рекомендує цей магазин
24 травня 2026 р.

Купив: Підставка для ноутбука OfficePro CP615G, Замовлення №355039

Дякую за замовлення, рекомендую магазин!
Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Добрий день, Юліє. Дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію нашого магазину. Раді, що Ви залишилися повністю задоволені покупкою підставки для ноутбука та якістю обслуговування. З повагою, «Комп’ютерний Всесвіт»
Елена Кавалли рекомендує цей магазин
23 травня 2026 р.

Купив: SSD накопичувач AFOX SD250 512 GB (SD250-512GN), Замовлення №355147

Накопичувач швидко отримали , якість сподобалась , товар відповідає опису на сайті. Раджу
Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Добрий день, Олено. Дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію! Раді, що SSD-накопичувач приїхав швидко. Будемо раді новим замовленням! З повагою, «Комп’ютерний Всесвіт»
Яна Shisha рекомендує цей магазин
22 травня 2026 р.

Купив: Точка доступу ASUS ExpertWiFi EBA63 (90IG0880-MO3C00), Замовлення №355106

Дякую!
Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Добрий день, Яно. Дякуємо за вибір нашого магазину.Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою точки доступу З повагою, «Комп’ютерний Всесвіт»
Дмитрий рекомендує цей магазин
21 травня 2026 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow RIVER 3 Plus Wireless (EFRIVER3PLUS-W-EU-CBOX), Замовлення №355108

Зараз вже важко знайти хорошу станція ще і по ціні норм
Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Добрий день, Дмитре. Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що Ви встигли придбати потрібну зарядну станцію за вигідною ціною. З повагою, «Комп’ютерний Всесвіт»
Ivan Gogoch рекомендує цей магазин
20 травня 2026 р.

Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 11 GPS 42mm Jet Black Alu. Case w. Black S. Band - S/M (MEQT4), Замовлення №355110

Рекомендую!
Відповідь представника «Комп'ютерний Всесвіт»
Добрий день. Дякуємо за вибір нашого магазину. Тішимося, що досвід покупки був для Вас позитивним. Бажаємо приємного користування новим гаджетом! З повагою, команда «Комп’ютерний Всесвіт»